Klaudia126
Fanka BB :)
według OM 10 tydzień, według USG 6 tydzień, ciąża przestała się rozwijać. Puste jajo.Przykro mi Ty chyba dziś masz 6+4? Puste jajo. ? Czy co się stało? trzymaj się kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
według OM 10 tydzień, według USG 6 tydzień, ciąża przestała się rozwijać. Puste jajo.Przykro mi Ty chyba dziś masz 6+4? Puste jajo. ? Czy co się stało? trzymaj się kochana
Przykre :-( Wysyłam Ci dużo zdrówka i siły na następne dni!według OM 10 tydzień, według USG 6 tydzień, ciąża przestała się rozwijać. Puste jajo.
Kochana my staraliśmy się od lutego i 3 tygodnie temu poroniłam, u mnie ciąża biochemiczna. Jak masz ochotę to napisz do mnie ❤Była to moja pierwsza ciąża i staraliśmy się o nią od marca, bardzo pragnęłam dziecka, a tu z dnia na dzień dostałam wyrok. Staram się być silna i nie nakręcać się, ale wiadomo każda strata boli..
Przykro mi naprawdę tak bardzo chciałam żeby każdej z nas się udało wiem ze to marne pocieszenie.. Ale chociaż tyle że to puste jajo.. Że np nie zatrzymało się serduszko czy cośByła to moja pierwsza ciąża i staraliśmy się o nią od marca, bardzo pragnęłam dziecka, a tu z dnia na dzień dostałam wyrok. Staram się być silna i nie nakręcać się, ale wiadomo każda strata boli..
Przytulam ... przeszłam to dwukrotnieByła to moja pierwsza ciąża i staraliśmy się o nią od marca, bardzo pragnęłam dziecka, a tu z dnia na dzień dostałam wyrok. Staram się być silna i nie nakręcać się, ale wiadomo każda strata boli..
Jesli to pierwsza ciąża to na pocieszenie dodam że po pierwszym poronieniu leżałam na sali z dziewczyną która też miała pusto jajo a potem zaszła już w zdrową ciążę więc jest ogromną szansa że kolejna ciąża będzie już bez powikłań ☺Była to moja pierwsza ciąża i staraliśmy się o nią od marca, bardzo pragnęłam dziecka, a tu z dnia na dzień dostałam wyrok. Staram się być silna i nie nakręcać się, ale wiadomo każda strata boli..
Ciąże biochemiczne i puste jajo też zaliczyłam i byłam w sumie wdzięczna, że to nie zatrzymane serduszko...Była to moja pierwsza ciąża i staraliśmy się o nią od marca, bardzo pragnęłam dziecka, a tu z dnia na dzień dostałam wyrok. Staram się być silna i nie nakręcać się, ale wiadomo każda strata boli..