Marta509
Fanka BB :)
Autostrada właśnie najlepiej się jeździ, ja uważam, ze dużo łatwiej i bezpieczniej niż w pełnym mieście z masa samochodów obok skrzyżowaniami i pieszymi ja siebie nie wyobrażam za kierownica jak mam jechać sama. Na razie i tak muszę poczekać z tydzień/2 aż dostanę prawko ale pierwsza jazda to czuje będzie kolejny stres tzn sama nie będę bo z bobo w brzuszku wiec jeszcze większa odpowiedzialność. A co do pasów bezpieczeństwa miałyście do końca ciąży zapięte czy kiedy przestałyście zapinać?Zazdroszczę takiej swobody za kółkiem, ja kompletnie się nie czuje dobrze jako kierowca. Jak zdałam prawko to 2 lata jeździłam z mężem zanim się odważyłam wsiąść do samochodu sama a moja pierwsza jazda samodzielna była taka że mąż jechał za mną drugim autem i byliśmy cały czas połączeni rozmową telefoniczną
Mam prawko od 6 lat a nadal się nie czuję pewnie. Jak jadę znaną trasą to spoko ale jak mam gdzieś jechać gdzie rzadko jeżdżę albo nigdy nie jechałam to zawsze się tym stresuję. No niestety jazda samochodem nie jest moją mocną stroną (aha, i nigdy jeszcze nie odważyłam się jechać autostradą )