Hej dziewczyny
U mnie tak jest od roku [emoji55] czyli odkąd synek chodzi do żłobka. 3 dni i choroba na 1,5 tyg.
Mnie piersi nie bolą jeszcze ale jak najbardziej to normalny objaw
(niestety
)
Wow do 44 kg? To bardzo dużo udało Ci się schudnąć, a ile masz wzrostu? Nie byłaś aż za chuda z tą wagą? Dla mnie to waga wymarzona ale ja mam 155 cm wzrostu więc wyglądam z taką ok
Mi urosły piersi w poprzednich ciążach o jeden rozmiar miseczki
z B na C (mówię o rozmiarach takich staników sieciowkowych, bo wg rozmiarowki sklepów bieliźnianych np Etam mam miseczkę D więc pod koniec ciąży E).
A może mniejszy obwód pod biustem Ci dobrała? Wtedy automatycznie miseczka idzie większa.
Ja jak kupowałam w sieciowkach to 75B ale to nie był dobrze dobrany stanik. Ostatnio zaczęłam kupować takie trochę lepsze w sklepach bieliźnianych i tam mam rozmiar 65D. Czyli wychodzi na to że na każde 5 cm mniej pod biustem to o miseczkę w górę rozmiar.
Odnośnie wyglądu piersi to ja nie mam zbyt dużych, ale po ciąży też się zmieniły. Może nie są długie
ale właśnie niestety już nie tak jędrne jak były. Trochę obwisły, no [emoji14]
Wow nie wiedziałam że takie coś można wyćwiczyć. Też chcę [emoji28] z neta się tego uczyłas?
Jezu ja też tak mam! Nie czuję głodu w ogóle a za 5 min czuje że zemdleję jeśli zaraz czegoś nie zjem.
Przynajmniej masz fajnie że brat ma żonę [emoji14] ja mam brata, mój mąż ma dwóch braci, i wszyscy nasi bracia to kawalerowie. Żadnych kobiet w rodzinie oprócz mnie i żadnych dzieci. A przydałoby się jakieś babskie wsparcie i też skierowanie uwagi czasem gdzie indziej niż na nas [emoji14]
Hahah nawet do WC za Tobą chodzi??? Matko oszalał
ja męża nie wpuszczam do toalety, no way [emoji14]
Ale fajnie że się tak troszczy, dopytuje jak się czujesz. To miłe