Eevee
Fanka BB :)
Ja umiałam jeździć długo przed zdaniem. Prawo Jazdy mam już 18 lat i jeżdżę naprawdę dobrze. Instruktor zawsze mówił, że jeżdżę jak stereotypowy chłop, a tak się stresowałam egzaminem za kółkiem, że robiłam 7 podejść. Myślę, że można to przełamać jakoś powoli. Może lepiej zanim zrobisz jakiś kro wykup sobie godziny z delikatnym instruktorem, niech cię weźmie na placyk i trochę pojeździ. Uspokoisz się i być może przełamiesz.Dziewczyny tak cholernie Wam zazdroszcze prawa jazdy. Ja niesety nawet nie jestem w stanie zapisać się na kurs. Co roku na dzień kobiet planuje, ze się jakoś przełamię i zapisze sie na kurs, ale konczy się wymiotami ze stresu na samo otwarcie strony szkoły jazdy. Prawko miałam zrobić zaraz po maturze ale wcześniej poprosiłam siostrę żeby mnie troche poduczyła jazdy, niesttety rozwaliłam wtedy mocno samochód (oczywiście poruszałysmy sie na terenie naszego domu). Od tego czasu panicznie sie boję jechac nawet jako pasazer, nawet nie cche zostawać sama w samochodzie. Jest to mój największy kompleks i życiowa bolączka i do tej pory nie mogę sobie wybaczyć, że wpadłam na taki głupi pomysł [emoji17]