U mnie też dzisiaj piersi jakieś takie niebolące...
a wczoraj wieczorem się cieszyłam bo miały apogeum, myślałam że mam skały do klatki przyklejone. Mam nadzieję że to chwilowa ulga a nie zwiastun czegoś złego
dzisiaj mój pierwszy dzień na l4 i nie uśmiecha mi się znów wracać i tłumaczyć każdemu że znowu się nie udało
Ale jak obnizylas tsh to byłaś nadal na jakiejś dawce euthyroxu? Tak naprawdę jak przed staraniami miałaś już wysokie to powinnaś cały czas brać hormon. Umów się szybko do lekarza bo tarczyca w ciąży potrafi namieszać
Też zdawałam egzamin jak jeszcze były te prostsze zasady. Ale na placyku jak zaliczyłam wjazd na wzniesienie i ruszanie z ręcznego to stres sięgnął mi apogeum
musiałam wyjść na chwilkę z samochodu bo nie potrafiłam zapanować nad trzesacymi się nogami
ale ostatecznie zdałam za pierwszym
Gdyby nie mój mąż to dalej jeżdżę na pamięć tylko tymi drogami które znam
bardzo mnie naciskał żebym jeździła jak najwięcej no i ostatnio musiałam sama jechać prawie 200km zaliczając przy tym autostradę
stresa miałam jak 150
ale centra dużych miast przerażają mnie nadal. W Warszawie na bank nie dałabym rady się poruszać... 5 pasów, tramwaje
na sama myśl się boję
O kurcze, aż dziwne ze lekarz nie zwracał Ci uwagi na Twoją wagę. Niektórzy aż za bardo są przewrażliwieni wagą pacjentek a inni mają wywalone