reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Oj dziewczyny jaki ja mam dzisiaj stresujący dzień. Rano o 8:20 egzamin praktyczny na prawo jazdy na szczęście zdałam ale stres nie do opisania do tej pory się trzęsę i dzisiaj jeszcze druga wizyta na 15:50 niech już będzie po, co trochę się uspokoję bo normalnie cała chodzę.
gratulacje :D i powodzenia na wizycie :D egzamin zdany to początek dobrego dnia :D

reklama
Nigdy. Przy poprzednich staraniach bralam eutyrox na obnizenie bo bylo chyba 4.0 cos kolo tego
Ponoć w pierwszym trymestrze tsh lubi poszybować w górę. Jak najszybciej umów się do endokrynologa. Ja miałam przed staraniami 3.8 chyba, udało sie zbić i miesiąc temu miałam 2.4, ale zwiększyła mi teraz przez ciążę dawkę i mam 3x50 i 4x25 w tygodniu i zobaczymy jutro po badaniach krwi jaki mam poziom

Oj dziewczyny jaki ja mam dzisiaj stresujący dzień. Rano o 8:20 egzamin praktyczny na prawo jazdy na szczęście zdałam ale stres nie do opisania do tej pory się trzęsę i dzisiaj jeszcze druga wizyta na 15:50 niech już będzie po, co trochę się uspokoję bo normalnie cała chodzę.
Gratuluję <3 Pamiętam, że egzamin praktyczny na prawko to była najbardziej stresująca rzecz w moim życiu

Ponoć w pierwszym trymestrze tsh lubi poszybować w górę. Jak najszybciej umów się do endokrynologa. Ja miałam przed staraniami 3.8 chyba, udało sie zbić i miesiąc temu miałam 2.4, ale zwiększyła mi teraz przez ciążę dawkę i mam 3x50 i 4x25 w tygodniu i zobaczymy jutro po badaniach krwi jaki mam poziom
Zobaczymy co mi dzis lekarz powie

Łączę się w bólu! Robię to samo, analizuje jak się czułam wczoraj a jak dzisiaj. Dzisiaj co jakiś czas kłuję mnie podbrzusze i biegam i sprawdzam czy krwi nie mam 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ja też tak mam to normalne zachowanie po stracie..ja miałam do tego stopnia uraz psychiczny że przy kolejnej ciąży z której mam córeczkę wogole nie chciałam testu robić .... Wiedziałam że okres mi się spóźnia przypuszczalam że mogę być w ciąży ale nie dopuszczałam do myśli możliwości przeżycia straty jeszcxe raz wyparłam to pojechaliśmy na wakacje z czystą głową bez stresu ...po powrocie mąż zmusił mnie do testu oczywiście wyszedł Pozytywny , kilka dni później wizya u gin który przy USG stwierdziła super rozwijający się płód 8tc serduszko biło jak szalone ❤️ teraz mam podobne nastawienie tzn nie chodzę i nie sprawdzam śluzu nie stresuje się bo wiem że co ma być to będzie ani ja ani żadna z Nas nie jest winna gdy dochodzi do poronienia więc dodatkowy stres który same sobie fundujemy jest kompletnie zbędny naszemu organizmowi 😉😘

reklama
No ja nie pamietam żebym tak bardzo się trzęsła w środku ze stresu kiedykolwiek. Drugi raz bym chyba nie podeszła jeśli bym nie zdała 😁
A ja pamiętam, że szłam bardzo spokojna na praktyczny. Bo stwierdziłam, że za pierwszym razem w Kaliszu prawie nikt nie zdaje, więc mam wywalone, idę zobaczyć jak to wygląda. I zdałam :D

Do góry