reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
ja napisałam w tym sensie, że chcę usłyszeć od lekarza, że serduszko dalej bije 😅 mi tez nie włączał, tylko pokazał na ekranie na ostatniej wizycie
Mi tak ostatnio pokazywał, że bije, że w którymś momencie wyglądało jakby pytał 🤣
- o... tu... Bije... Prawda?

Ale dodatkowo zmierzył mi 8.5mm to wolałam na sorze sprawdzić, lekarka puściła, było słychać i zbadała tętno i maluszka i jednak miał 14mm... Najbliższe USG mam teraz 5.11 (można wpisać mnie na listę wizyt)

U mnie om 8.09 więc jestem o dzień starsza :) hihi

A powiedzcie mi dziewczyny planujecie nifty pro albo jakieś inne badania , ja się totalnie na tym nie znam, ale mój lekarz z kliniki poleca.
To moja 1 ciąża i wcale tego nie ogarniam
Ja nie robie jesli na prenatalnych wyjdzie w porzadku, ufam jednak lekarzom. Nie chce sie stresować.

Dołączyłam niepewnie, ale od teraz jestem z wami na dobre! Dzisiaj usg, 5+4 wg ostatniej @,serduszko bije [emoji7][emoji3590]. Nigdzie się nie wybieram, witam was jeszcze raz i cieszę się, że mogę z Wami tu być!
Wow! To mega szybciutko serduszko [emoji3590][emoji7] takie wieści to aż miło czytać, szczególnie po Twoich stresach!

reklama
Do góry