Passtelova
Fanka BB :)
Mój to obraca w żart, raczej to rozumieMój jawnie nie komentuje, pyta jak się czuję i zapewnia że rozumie... Ale może przewrażliwiona jestem i mam wrażenie że się lekko irytuje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój to obraca w żart, raczej to rozumieMój jawnie nie komentuje, pyta jak się czuję i zapewnia że rozumie... Ale może przewrażliwiona jestem i mam wrażenie że się lekko irytuje...
No to całe szczęście ze moj taki nie jest,Moj mąż z kolei całkiem oczadział. Nie pozwala mi nic nosić, teraz już nie tylko z psem chodzę do wc [emoji38] mąż idzie z nami. Potrafi mnie po kilka razy zapytać jak się czuję. Czasem jak myśli że już śpię, kładzie rękę na brzuchu i mówi że nas kocha bardzo [emoji50]
Moje zrobienie obiadu ogranicza się do doprawienia i ewentualnie bycia jednopalczastą [emoji6]
Faceci hihihi
U nas Bostonka była 2 tygodnie temu, na szczęście nas nie trafiło poki co, za to tydzień temu okazało się że do tego jeszcze są wszy [emoji849]. Zostawiłam małą na cały tydzień w domu, mam nadzieję że już nic nie dostanie [emoji85] ostatnimi czasy, to więcej jest w domu niż w żłobku.
Też wybieram się 4.11 na pierwszą przesunięta z tego tygodnia, widzę, że mamy identycznie bo om też 09.09uuuu ja jestem dzień za tobą bo om 9.09 jutro 7 tydzień. Na pierwszą wizytę idę 4.11 bo przesunięta. Mam nadzieję usłyszeć te same słowa bo to najważniejsze. gratulacje!!!
Dołączyłam niepewnie, ale od teraz jestem z wami na dobre! Dzisiaj usg, 5+4 wg ostatniej @,serduszko bije . Nigdzie się nie wybieram, witam was jeszcze raz i cieszę się, że mogę z Wami tu być!Oj tam, już dołączylas i jesteś nasza nie ma wychodzenia z grupy!
A teraz jeszcze dodam, że już na 100 procent jestem w ciąży, a nie w połowie jak to mówiłam mojemu narzeczonemu. Dziś zobaczyłam . Nie wysiadam, jadę dalej w tą niesamowitą podróż, która mi pewnie bokiem jeszcze wyjdziejuż dołączyłaś i tak pozostanie