reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Chyba właśnie mam zawał... Byłam w toalecie i przy podcieraniu miałam na papierze taką kulkę. Przypominała mokry papier zwinięty w kulkę... Wpisałam głupia w google czop śluzowy i na grafice tak to wygląda podobnie [emoji53] co jest grane? [emoji3064] to dopiero 5t u mnie
A Ni zostało coś z papieru po ostatnim podcieraniu? W sensie mnie czasem się oderwie jak się podcieram i nie zauważę, a przy nast podcieraniu ściągam taka kulkę właśnie.

reklama
Cholera no, ale mi się dzień zaczął... Jutro mam mieć wizytę u lekarza bo chcial potwierdzić czy ciąża jest w macicy a tu takie jazdy 😓 rozwalona jestem totalnie 😞 na razie nic nie boli, nie krwawię ale to nie zwiastowało raczej niczego dobrego
To moze poczekaj do jutra? Moze faktycznie jak pisza dziewczyny -gesty sluz?

A po za tym chyba czop tworzy się ok7tygodnia.. Nie 5tygodnia..jezeli się myle poprawcie mnie. Ale kochana nie ma co szukać w necie.. Naprawdę.. Nawet jak wpiszesz ból głowy w wyszukiwarce wyjdzie Ci rak.. A to zwykły ból głowy..

Wszystko będzie dobrze ❤️ mama będzie Cię wspierać w każdej sytuacji bo takie już są poprostu 😌 moja mama i tata też nic nie wiedzą choć mieszkamy w jednym domu w osobnych mieszkaniach 😌 łączy nas klatka schodowa 🙈 nic jej nie mówię raz ze względu na moje wcześniejsze poronienia dwa ze względu na to że straciłam pracę a załatwianie formalności z sądem i pupem trochę trwa 😌 więc myślę że powiemy jej jak będzie wszystko w porządku i stabilnie 😌 został mi brzuszek po córce więc póki co nie przybieram a że mam mdłości to apetyt też mi nie towarzyszy niestety i stety lubię oversize mam nadzieję do 12 tc to utrzymać w tajemnicy 👌🙈😉
Nie udało się załatwić tego wypowiedzenia z firmą? 😱

A po za tym chyba czop tworzy się ok7tygodnia.. Nie 5tygodnia..jezeli się myle poprawcie mnie. Ale kochana nie ma co szukać w necie.. Naprawdę.. Nawet jak wpiszesz ból głowy w wyszukiwarce wyjdzie Ci rak.. A to zwykły ból głowy..
Naprawdę? To byłoby super pocieszenie dla mnie 🙉 chyba napiszę do swojego lekarza bo zwariuje... Najwyżej weźmie mnie za wariatkę 😌

Dlatego nie czytam nic w necie. Wole tu zapytac lub siore [emoji3]
O to to to. Jak staraliśmy się z mężem, naczytałam się że warto brać to tamto siamto żeby wspomoc. W efekcie tylko się rozregulowałam. Odstawiłam wszystko, zaczęłam brać sam kwas foliowy na wszelki w. Z mężem kochaliśmy się codziennie, czasem po kilka razy (a mieliśmy co dwa dni, wiecie, takie założenia [emoji6]). Nie nastawiałam się na sukces, wręcz odwrotnie. Przyszedł dzień chłopaka i w sumie tak o zrobilam test, pewna wyniku negatywnego. Musiałam mieć super mine, kiedy w niecałą minutę pokazała się druga blada kreska [emoji38] od tamtej pory pierdziele, nie czytam dziwnych rzeczy, bo to mnie tylko by stresowało. A po co? Poza tym negatywne nastawienie jest ultra złe.

reklama
O to to to. Jak staraliśmy się z mężem, naczytałam się że warto brać to tamto siamto żeby wspomoc. W efekcie tylko się rozregulowałam. Odstawiłam wszystko, zaczęłam brać sam kwas foliowy na wszelki w. Z mężem kochaliśmy się codziennie, czasem po kilka razy (a mieliśmy co dwa dni, wiecie, takie założenia [emoji6]). Nie nastawiałam się na sukces, wręcz odwrotnie. Przyszedł dzień chłopaka i w sumie tak o zrobilam test, pewna wyniku negatywnego. Musiałam mieć super mine, kiedy w niecałą minutę pokazała się druga blada kreska [emoji38] od tamtej pory pierdziele, nie czytam dziwnych rzeczy, bo to mnie tylko by stresowało. A po co? Poza tym negatywne nastawienie jest ultra złe.
I bardzo dobrze 👍

Do góry