reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

To jest USG mojej siostry jeszcze na wczesnym etapie . I zastanawia mnie dlaczego tu widzę dwie czarne plamki a nie jedna? W sensie pęcherzyk ciążowy
IMG_20211023_225503.jpg

reklama
Usterka była jakaś :) moja siostra była na USG bo lekarz kazał kontrolować bo myślal że ciaza pozamaciczna. Hcg wzrasta jej o 200% i wiecie co się okazało? Że ona w ciąży jest z 15wrzesnia a nie z 28wrzesnia.. Dodam że ja jestem w ciąży z 10tego września 😂 tzn według OM.. Z USG ciut późniejsze 😂 i USG wskazało pęcherzyk ciążowy prawidłowo umiejscowiony 😇 także naprawdę szok. Ale ciekawi mnie jej usg

To jest USG mojej siostry jeszcze na wczesnym etapie . I zastanawia mnie dlaczego tu widzę dwie czarne plamki a nie jedna? W sensie pęcherzyk ciążowyZobacz załącznik 1329520
ciężko powiedzieć, to może być kwestia projekcji, w sensie uchwycenia zdjęcia na nieregularnym kształcie. Chyba ciężko powiedzieć po jednym ujęciu.

Chyba właśnie mam zawał... Byłam w toalecie i przy podcieraniu miałam na papierze taką kulkę. Przypominała mokry papier zwinięty w kulkę... Wpisałam głupia w google czop śluzowy i na grafice tak to wygląda podobnie 😕 co jest grane? 🥺 to dopiero 5t u mnie

Jakie samopoczucie dzis macie?
Ja dzis wporzadku. Jutro zaczynam 6tc 😀 z objawow mam zmeczenie, piersi bola jak sciagne stanik to jak bym miala 2 kamienie- wydaje mi sie ze urosly 🙀 mam wkoncu kilo wiecej na wadze 🤣

Chyba właśnie mam zawał... Byłam w toalecie i przy podcieraniu miałam na papierze taką kulkę. Przypominała mokry papier zwinięty w kulkę... Wpisałam głupia w google czop śluzowy i na grafice tak to wygląda podobnie 😕 co jest grane? 🥺 to dopiero 5t u mnie
Moze jedz na sor?
W sumie krwi nie ma wiec niewiem jak to potraktuja.
Moze poczekaj i zobaczysz jak bedzie dalej

Moze jedz na sor?
W sumie krwi nie ma wiec niewiem jak to potraktuja.
Moze poczekaj i zobaczysz jak bedzie dalej
Cholera no, ale mi się dzień zaczął... Jutro mam mieć wizytę u lekarza bo chcial potwierdzić czy ciąża jest w macicy a tu takie jazdy 😓 rozwalona jestem totalnie 😞 na razie nic nie boli, nie krwawię ale to nie zwiastowało raczej niczego dobrego

reklama
Mi to się wydaje że to jakiś gesty śluz.. Czop raczej nie...

Do góry