reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

To jest USG mojej siostry jeszcze na wczesnym etapie . I zastanawia mnie dlaczego tu widzę dwie czarne plamki a nie jedna? W sensie pęcherzyk ciążowy
IMG_20211023_225503.jpg

reklama
Usterka była jakaś :) moja siostra była na USG bo lekarz kazał kontrolować bo myślal że ciaza pozamaciczna. Hcg wzrasta jej o 200% i wiecie co się okazało? Że ona w ciąży jest z 15wrzesnia a nie z 28wrzesnia.. Dodam że ja jestem w ciąży z 10tego września 😂 tzn według OM.. Z USG ciut późniejsze 😂 i USG wskazało pęcherzyk ciążowy prawidłowo umiejscowiony 😇 także naprawdę szok. Ale ciekawi mnie jej usg

To jest USG mojej siostry jeszcze na wczesnym etapie . I zastanawia mnie dlaczego tu widzę dwie czarne plamki a nie jedna? W sensie pęcherzyk ciążowyZobacz załącznik 1329520
ciężko powiedzieć, to może być kwestia projekcji, w sensie uchwycenia zdjęcia na nieregularnym kształcie. Chyba ciężko powiedzieć po jednym ujęciu.

Chyba właśnie mam zawał... Byłam w toalecie i przy podcieraniu miałam na papierze taką kulkę. Przypominała mokry papier zwinięty w kulkę... Wpisałam głupia w google czop śluzowy i na grafice tak to wygląda podobnie 😕 co jest grane? 🥺 to dopiero 5t u mnie

Jakie samopoczucie dzis macie?
Ja dzis wporzadku. Jutro zaczynam 6tc 😀 z objawow mam zmeczenie, piersi bola jak sciagne stanik to jak bym miala 2 kamienie- wydaje mi sie ze urosly 🙀 mam wkoncu kilo wiecej na wadze 🤣

Chyba właśnie mam zawał... Byłam w toalecie i przy podcieraniu miałam na papierze taką kulkę. Przypominała mokry papier zwinięty w kulkę... Wpisałam głupia w google czop śluzowy i na grafice tak to wygląda podobnie 😕 co jest grane? 🥺 to dopiero 5t u mnie
Moze jedz na sor?
W sumie krwi nie ma wiec niewiem jak to potraktuja.
Moze poczekaj i zobaczysz jak bedzie dalej

Moze jedz na sor?
W sumie krwi nie ma wiec niewiem jak to potraktuja.
Moze poczekaj i zobaczysz jak bedzie dalej
Cholera no, ale mi się dzień zaczął... Jutro mam mieć wizytę u lekarza bo chcial potwierdzić czy ciąża jest w macicy a tu takie jazdy 😓 rozwalona jestem totalnie 😞 na razie nic nie boli, nie krwawię ale to nie zwiastowało raczej niczego dobrego

reklama
Mi to się wydaje że to jakiś gesty śluz.. Czop raczej nie...

Do góry