reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Usterka była jakaś moja siostra była na USG bo lekarz kazał kontrolować bo myślal że ciaza pozamaciczna. Hcg wzrasta jej o 200% i wiecie co się okazało? Że ona w ciąży jest z 15wrzesnia a nie z 28wrzesnia.. Dodam że ja jestem w ciąży z 10tego września tzn według OM.. Z USG ciut późniejsze i USG wskazało pęcherzyk ciążowy prawidłowo umiejscowiony także naprawdę szok. Ale ciekawi mnie jej usg
Hmmmm
Jest coś w środku i dlatego takie wrażenie że pęcherzyk jest rozdzielony...To jest USG mojej siostry jeszcze na wczesnym etapie . I zastanawia mnie dlaczego tu widzę dwie czarne plamki a nie jedna? W sensie pęcherzyk ciążowyZobacz załącznik 1329520
trzymam kciuki za pon betę...Mam wyniki bety.
21.10 - 1006
23.10 - 1317
W poniedziałek kolejna beta
ciężko powiedzieć, to może być kwestia projekcji, w sensie uchwycenia zdjęcia na nieregularnym kształcie. Chyba ciężko powiedzieć po jednym ujęciu.To jest USG mojej siostry jeszcze na wczesnym etapie . I zastanawia mnie dlaczego tu widzę dwie czarne plamki a nie jedna? W sensie pęcherzyk ciążowyZobacz załącznik 1329520
MamaLama
Pomyślałam tak samo [emoji38]Dobrze ze forum dziala, myslalam ze mnie wywalili z grupy [emoji1787][emoji1787]
Stelle
Chyba właśnie mam zawał... Byłam w toalecie i przy podcieraniu miałam na papierze taką kulkę. Przypominała mokry papier zwinięty w kulkę... Wpisałam głupia w google czop śluzowy i na grafice tak to wygląda podobnie co jest grane? to dopiero 5t u mnie
Moze jedz na sor?Chyba właśnie mam zawał... Byłam w toalecie i przy podcieraniu miałam na papierze taką kulkę. Przypominała mokry papier zwinięty w kulkę... Wpisałam głupia w google czop śluzowy i na grafice tak to wygląda podobnie co jest grane? to dopiero 5t u mnie
W sumie krwi nie ma wiec niewiem jak to potraktuja.
Moze poczekaj i zobaczysz jak bedzie dalej
Stelle
Cholera no, ale mi się dzień zaczął... Jutro mam mieć wizytę u lekarza bo chcial potwierdzić czy ciąża jest w macicy a tu takie jazdy rozwalona jestem totalnie na razie nic nie boli, nie krwawię ale to nie zwiastowało raczej niczego dobregoMoze jedz na sor?
W sumie krwi nie ma wiec niewiem jak to potraktuja.
Moze poczekaj i zobaczysz jak bedzie dalej
reklama
Jetkaa
Mi to się wydaje że to jakiś gesty śluz.. Czop raczej nie...Chyba właśnie mam zawał... Byłam w toalecie i przy podcieraniu miałam na papierze taką kulkę. Przypominała mokry papier zwinięty w kulkę... Wpisałam głupia w google czop śluzowy i na grafice tak to wygląda podobnie co jest grane? to dopiero 5t u mnie