reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Wczoraj chyba stronka baby boom nie działała? Bo nie mogłam dodać żadnego postu też tak miałyście ? Bo strasznie cicha ta sobota kobietki wszystko u was ok [emoji4][emoji3590]
No coś się chyba wczoraj działo, z apka też. Taka dziwna ta sobota, bardzo cichutka [emoji846]
Ja już na nogach od 4, praktycznie jak codziennie.. czy Wy też macie problem ze spaniem? Potrafię się obudzić o 3:30 i już koniec spania, i tak dzień w dzień [emoji3525]

reklama
Wczoraj chyba stronka baby boom nie działała? Bo nie mogłam dodać żadnego postu też tak miałyście ? Bo strasznie cicha ta sobota kobietki wszystko u was ok 😊❤️
Chyba był jakiś problem bo mi się nie otwierała strona.

No coś się chyba wczoraj działo, z apka też. Taka dziwna ta sobota, bardzo cichutka [emoji846]
Ja już na nogach od 4, praktycznie jak codziennie.. czy Wy też macie problem ze spaniem? Potrafię się obudzić o 3:30 i już koniec spania, i tak dzień w dzień [emoji3525]
Też mam problem ze spanie. Może nie budzę się po 3 tylko po 6 albo 7 ale to i tak za wcześnie jak na weekend, gdzie można sobie pospać. Wczoraj specjalnie do późna czytałam książkę z nadzieją, że dziś pośpie dłużej... No niestety 😉

nie byłam jeszcze u lekarza więc na razie biorę tylko kwas foliowy I witaminę D jak w poprzednich ciążach. Później przejdę chyba znowu na Femibion.

Witam wszystkie nowe Dziewczyny [emoji4] Zagladam tu raz na jakiś czas i później mam sporo do nadrobienia [emoji28] Ostatnio trochę nie ogarniam przy mojej wiecznie przeziębionej dwójce dzieci... [emoji19]
Ja łykam kwas foliowy, magnez, D3 i wapń. Te dwa ostatnie na polecenie ortopedy, magnez, bo miałam często skurcze nóg. Jak pójdę do gina to jeszcze skonsultuje czy to wszystko mogę brać czy coś zmienić.
I łącze się z Tobą w bólu, bo moja dwójka też wiecznie chora. [emoji36]

Cześć dziewczyny, jestem Paulina i mam 29 lat 🙂 to moja pierwsza ciąża, o którą długo się staraliśmy. Pozytywny test był 08.10., przyrost był bardzo ładny, wczoraj beta 41 tysięcy 😊 wg OM dziś 5+6, pierwsza wizyta w piątek 🥰 mam nadzieję, że znajdzie się tu dla mnie miejsce 😊

Nie wolno tego korzenia czy nie przebadali?
Z drugiej strony - nikt nie zaryzykuje w ciąży niezbadanego specyfiku, chociaż jak to w Peru znane od X-leci to może tam jednak możnaby poszukać ich podejście do picia macy w ciąży
Wczoraj chyba stronka baby boom nie działała? Bo nie mogłam dodać żadnego postu też tak miałyście ? Bo strasznie cicha ta sobota kobietki wszystko u was ok 😊❤️
Tak, od jakieś 1.00 do dziś rana

reklama
Do góry