reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Wczoraj chyba stronka baby boom nie działała? Bo nie mogłam dodać żadnego postu też tak miałyście ? Bo strasznie cicha ta sobota kobietki wszystko u was ok [emoji4][emoji3590]
No coś się chyba wczoraj działo, z apka też. Taka dziwna ta sobota, bardzo cichutka [emoji846]
Ja już na nogach od 4, praktycznie jak codziennie.. czy Wy też macie problem ze spaniem? Potrafię się obudzić o 3:30 i już koniec spania, i tak dzień w dzień [emoji3525]

reklama
Wczoraj chyba stronka baby boom nie działała? Bo nie mogłam dodać żadnego postu też tak miałyście ? Bo strasznie cicha ta sobota kobietki wszystko u was ok 😊❤️
Chyba był jakiś problem bo mi się nie otwierała strona.

No coś się chyba wczoraj działo, z apka też. Taka dziwna ta sobota, bardzo cichutka [emoji846]
Ja już na nogach od 4, praktycznie jak codziennie.. czy Wy też macie problem ze spaniem? Potrafię się obudzić o 3:30 i już koniec spania, i tak dzień w dzień [emoji3525]
Też mam problem ze spanie. Może nie budzę się po 3 tylko po 6 albo 7 ale to i tak za wcześnie jak na weekend, gdzie można sobie pospać. Wczoraj specjalnie do późna czytałam książkę z nadzieją, że dziś pośpie dłużej... No niestety 😉

nie byłam jeszcze u lekarza więc na razie biorę tylko kwas foliowy I witaminę D jak w poprzednich ciążach. Później przejdę chyba znowu na Femibion.

Witam wszystkie nowe Dziewczyny [emoji4] Zagladam tu raz na jakiś czas i później mam sporo do nadrobienia [emoji28] Ostatnio trochę nie ogarniam przy mojej wiecznie przeziębionej dwójce dzieci... [emoji19]
Ja łykam kwas foliowy, magnez, D3 i wapń. Te dwa ostatnie na polecenie ortopedy, magnez, bo miałam często skurcze nóg. Jak pójdę do gina to jeszcze skonsultuje czy to wszystko mogę brać czy coś zmienić.
I łącze się z Tobą w bólu, bo moja dwójka też wiecznie chora. [emoji36]

Cześć dziewczyny, jestem Paulina i mam 29 lat 🙂 to moja pierwsza ciąża, o którą długo się staraliśmy. Pozytywny test był 08.10., przyrost był bardzo ładny, wczoraj beta 41 tysięcy 😊 wg OM dziś 5+6, pierwsza wizyta w piątek 🥰 mam nadzieję, że znajdzie się tu dla mnie miejsce 😊

Nie wolno tego korzenia czy nie przebadali?
Z drugiej strony - nikt nie zaryzykuje w ciąży niezbadanego specyfiku, chociaż jak to w Peru znane od X-leci to może tam jednak możnaby poszukać ich podejście do picia macy w ciąży
Wczoraj chyba stronka baby boom nie działała? Bo nie mogłam dodać żadnego postu też tak miałyście ? Bo strasznie cicha ta sobota kobietki wszystko u was ok 😊❤️
Tak, od jakieś 1.00 do dziś rana

reklama
Do góry