reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
U mnie dziś 5+6 .. Lekarz rozmawiał ze mną godzinę czasu. Rozumiecie? Szukałam lekarza który nie oleje mojej historii.. Naprawdę interesował się zadawał pytania. I wogóle. USG zrobił ale ciąża jest wcześniejsza niż z om.Widząc pęcherzyk tylko ciążowy 1cm i ciałko. Mam cykle 28/33 ale jak miałam gorszy czas to miałam cykle 41dniowe .. Ale mówi żebym zrobiła hcg jeszcze raz. Jak urośnie ładnie to za dwa tyg się zobaczymy..

Zdobył moje zaufanie
Taki lekarz to skarb, a rzadko na takich mozna trafić 🥰 Super, ze się z lekarzem udało! No wiadomo ze ciaza młodsza niż z OM. Zobaczymy jutro u mnie. Mam nadzieje ze w porzadku jest choć się stresuje już 🤨

Bardzo bałam się że nie znajdę gienekologa któremu zaufam. A on taki mily..serdeczny. Super. Cieszę się że się udało.. Tylko on prywatnie przyjmuje .. Ale trudno.. W poniedziałek idę na NFZ może coś więcej będzie widac a będzie 6+3.. Muszę też chodzić na NFZ ponieważ zależy mi na prenatalnych badaniach

Bardzo bałam się że nie znajdę gienekologa któremu zaufam. A on taki mily..serdeczny. Super. Cieszę się że się udało.. Tylko on prywatnie przyjmuje .. Ale trudno.. W poniedziałek idę na NFZ może coś więcej będzie widac a będzie 6+3.. Muszę też chodzić na NFZ ponieważ zależy mi na prenatalnych badaniach
Zresztą chodz sobie i prywatnie i nfz. Ja bede tak robila. Dzisiaj dostalam odpowiedz od jednej doktor ze jedna wizyta kosztuje 270 zl, a nastepne jest tańsze. ciekawe o ile o 50 zl? No to i tak kokosy! Ale czego się nie robi dla pierwszego dziecka. 😂

Dobre wieści i super że lekarz spełnia oczekiwania to jest najważniejsze
U mnie dziś 5+6 .. Lekarz rozmawiał ze mną godzinę czasu. Rozumiecie? Szukałam lekarza który nie oleje mojej historii.. Naprawdę interesował się zadawał pytania. I wogóle. USG zrobił ale ciąża jest wcześniejsza niż z om.Widząc pęcherzyk tylko ciążowy 1cm i ciałko. Mam cykle 28/33 ale jak miałam gorszy czas to miałam cykle 41dniowe .. Ale mówi żebym zrobiła hcg jeszcze raz. Jak urośnie ładnie to za dwa tyg się zobaczymy..

Zdobył moje zaufanie

A ja mam pytanie...
Czy was podczas kaszlu i kichania też zaczyna strasznie ciągnąć podbrzusze ....
Boje się że coś się stanie, bo momentami (nie zawsze) jak kichne to aż zapiecze

Zresztą chodz sobie i prywatnie i nfz. Ja bede tak robila. Dzisiaj dostalam odpowiedz od jednej doktor ze jedna wizyta kosztuje 270 zl, a nastepne jest tańsze. ciekawe o ile o 50 zl? No to i tak kokosy! Ale czego się nie robi dla pierwszego dziecka. 😂
Też chodzę na NFZ i prywatnie 😊 ja u swojego zostawiam zawsze conamniej 300zl, a czasami i więcej, ale właśnie czego się nie robi dla pierwszego dziecka i przede wszystkim spokoju psychicznego w moim przypadku 😊

reklama
Do góry