reklama
MamaLama
Fanka BB :)
Wiadomo o co chodzi [emoji3]Nie ciałko a pęcherzyk żółtkowy * myślę jedno pisze drugie [emoji28]
angeliskax
Moderator
Taki lekarz to skarb, a rzadko na takich mozna trafić Super, ze się z lekarzem udało! No wiadomo ze ciaza młodsza niż z OM. Zobaczymy jutro u mnie. Mam nadzieje ze w porzadku jest choć się stresuje jużU mnie dziś 5+6 .. Lekarz rozmawiał ze mną godzinę czasu. Rozumiecie? Szukałam lekarza który nie oleje mojej historii.. Naprawdę interesował się zadawał pytania. I wogóle. USG zrobił ale ciąża jest wcześniejsza niż z om.Widząc pęcherzyk tylko ciążowy 1cm i ciałko. Mam cykle 28/33 ale jak miałam gorszy czas to miałam cykle 41dniowe .. Ale mówi żebym zrobiła hcg jeszcze raz. Jak urośnie ładnie to za dwa tyg się zobaczymy..
Zdobył moje zaufanie
Jetkaa
Bardzo bałam się że nie znajdę gienekologa któremu zaufam. A on taki mily..serdeczny. Super. Cieszę się że się udało.. Tylko on prywatnie przyjmuje .. Ale trudno.. W poniedziałek idę na NFZ może coś więcej będzie widac a będzie 6+3.. Muszę też chodzić na NFZ ponieważ zależy mi na prenatalnych badaniach
angeliskax
Moderator
Zresztą chodz sobie i prywatnie i nfz. Ja bede tak robila. Dzisiaj dostalam odpowiedz od jednej doktor ze jedna wizyta kosztuje 270 zl, a nastepne jest tańsze. ciekawe o ile o 50 zl? No to i tak kokosy! Ale czego się nie robi dla pierwszego dziecka.Bardzo bałam się że nie znajdę gienekologa któremu zaufam. A on taki mily..serdeczny. Super. Cieszę się że się udało.. Tylko on prywatnie przyjmuje .. Ale trudno.. W poniedziałek idę na NFZ może coś więcej będzie widac a będzie 6+3.. Muszę też chodzić na NFZ ponieważ zależy mi na prenatalnych badaniach
Mayred91
Dobre wieści i super że lekarz spełnia oczekiwania to jest najważniejsze
U mnie dziś 5+6 .. Lekarz rozmawiał ze mną godzinę czasu. Rozumiecie? Szukałam lekarza który nie oleje mojej historii.. Naprawdę interesował się zadawał pytania. I wogóle. USG zrobił ale ciąża jest wcześniejsza niż z om.Widząc pęcherzyk tylko ciążowy 1cm i ciałko. Mam cykle 28/33 ale jak miałam gorszy czas to miałam cykle 41dniowe .. Ale mówi żebym zrobiła hcg jeszcze raz. Jak urośnie ładnie to za dwa tyg się zobaczymy..
Zdobył moje zaufanie
Jetkaa
Ja płace 250zl ciekawe czy będzie taniej..Zresztą chodz sobie i prywatnie i nfz. Ja bede tak robila. Dzisiaj dostalam odpowiedz od jednej doktor ze jedna wizyta kosztuje 270 zl, a nastepne jest tańsze. ciekawe o ile o 50 zl? No to i tak kokosy! Ale czego się nie robi dla pierwszego dziecka.
Klaudia126
Też chodzę na NFZ i prywatnie ja u swojego zostawiam zawsze conamniej 300zl, a czasami i więcej, ale właśnie czego się nie robi dla pierwszego dziecka i przede wszystkim spokoju psychicznego w moim przypadkuZresztą chodz sobie i prywatnie i nfz. Ja bede tak robila. Dzisiaj dostalam odpowiedz od jednej doktor ze jedna wizyta kosztuje 270 zl, a nastepne jest tańsze. ciekawe o ile o 50 zl? No to i tak kokosy! Ale czego się nie robi dla pierwszego dziecka.
reklama
Mamafasolki
Nie musisz chodzić na NFZ, żeby mieć prenatalne. Ja nawet nie zamierzam chodzić i się denerwować. U nas w okolicy co lekarz na NFZ to lepszy okaz, więc podziękuję ;(Ja płace 250zl ciekawe czy będzie taniej..