reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja juz robilam kiedys, ale jak widac wyszlam z wprawy. Bardzo dobrze ze wykupilas recepte. Rano mam robic zastrzyk a wieczorem brac acar*d.

Chipsy uwielbiam. No chyba musze zejsc do sklepu

Neoparin, wydaje mi sie ze gruba igła jest 😔
Też mam neoparin. Ja nienawidzę zastrzykow więc dla mnie też jest gruba. Ale np dzisiaj weszło jak w masełko, a niektóre są tak tępe ze nawet mi krew leci

reklama
Dziewczyny macie już założone karty ciąży??
Mam założoną od 6+3. Jak byłam w 5+0 i był sam pęcherzyk to jeszcze nie dostałam karty ciąży. Teraz w ogóle już jestem zapisana na wizyty aż do usg połówkowego, bo Pani w rejestracji stwierdziła, że ciężko z terminami i lepiej się zapisać wcześniej. Także wizyty do końca stycznia mam rozpisane, co miesiąc :)

Kochana moja siostra też jest 3+6i dziś była na USG.. Co jej odradzalam. I też lekarz powiedział że cp... A umówiła się do giną co ma opinie 5/5 i wyśmiała tamtego lekarza.. Że na jakiej podstawie coś takiego stwierdza.. Że za wcześnie.. I przede wszystkim nie zbadał jej macicy. A trzeba. Noi mówiła że powtórzą USG za 2tyg dopochwowe..

Ps. Ja urodziłam 2dzieci.. I USG dopochwowe zawsze miałam do 12tyg ...
Ojejejej. To dobrze ze sie nie przejęła siostra.

reklama
@Jetkaa jak po wizycie? Opowiadaj! 😊
U mnie dziś 5+6 .. Lekarz rozmawiał ze mną godzinę czasu. Rozumiecie? Szukałam lekarza który nie oleje mojej historii.. Naprawdę interesował się zadawał pytania. I wogóle. USG zrobił ale ciąża jest wcześniejsza niż z om.Widząc pęcherzyk tylko ciążowy 1cm i ciałko. Mam cykle 28/33 ale jak miałam gorszy czas to miałam cykle 41dniowe .. Ale mówi żebym zrobiła hcg jeszcze raz. Jak urośnie ładnie to za dwa tyg się zobaczymy..

Zdobył moje zaufanie

Do góry