reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

@Tiruriru1 straszny szpital i najprawdopodobniej Cię okropnie i niepotrzebnie nastraszyli. Chociaż uczulam, że ja w drugiej cp miałam pseudopęcherzyk w macicy (pusty), który jeden lekarz pomylił z normalnym pęcherzykiem i dał mi nadzieję, że to ciąża wewnątrzmaciczna, a też miałam wg niego cystę na jajniku, która okazała się cp w jajowodzie. Także monitoruj sytuację, na pewno bym się do dobrego lekarza z dobrym usg przeszła nie za 2 tygodnie, ale za tydzień. I w razie jakiś silnych bóli jednej strony od razu jedź na sor.
Dziękuję 😘 spróbuję umówić się gdzieś indziej jeszcze.

reklama
Dziękuję 😘 spróbuję umówić się gdzieś indziej jeszcze.
12 października byłam na USG i miałam tylko pęcherzyk ciążowy 1.21cm, bez pęcherzyka żółtkowego, co lekarz ustalił, że jest to 6t1d, a miesiączkę ostatnią miałam 21.08 i kolejną wizytę mam dopiero 28 października, także też muszę się uzbroić w cierpliwość. U mnie ciąża zdecydowanie młodsza. Beta też rośnie mało, ale rośnie. 8.10 miałam 2400, a 18.10 12000, ale lekarz powiedział, że na tą chwilę najważniejsze, że rośnie. Także trzymam także za Ciebie kciuki, aby fasolka się pokazała ❤️
Wytrwam, muszę. Dziękuję i ja też trzymam za Ciebie kciuki ❤️🥰

reklama
Do góry