reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Życzę dużo spokoju i siły odpoczywaj a będzie dobrze. Ja co prawda nie miałam krwiaka. Ale miałam nadżerke ogromną.. Co prawda 3mies ciągle krwawi łamie. Stresu się nabawiłam. Ale nic się nie stałoTak właśnie stwierdził krwiaka.
Według USG jest dziś 5.6tc pęcherzyk ma 1.6 cm ciałko zoltkowe ma 0.3 i powiedział że lada dzień powinno pojawić się serduszko.
Jestem trochę spokojniejsza.
Teraz byle do poniedziałku
Jetkaa
Dobrze ze masz wizytę to lekarz Cię uspokoi nie denerwuj się będzie dobrze. O której masz lekarz?Ja właśnie zaczelam podplamiac na brązowo przy podtarciu. Az jeszcze bardziej obawiam ie dzisiejszej wizyty.
20:30. Mam nadzieje ze szybko przeleciDobrze ze masz wizytę to lekarz Cię uspokoi nie denerwuj się będzie dobrze. O której masz lekarz?
Passtelova
Dr Maciej Hassan Bartz. Przyjmuje w swoim gabinecie na Jackowskiego przy szpitalu i w Neo Medice na Grunwaldzie.Do kogo w Poznaniu chodzisz? Ja do Rajewskiego
Jedyny ginekolog, do którego chodzę z uśmiechem na ustach. Tylko trzeba lubić specyficzny humor
Jetkaa
Dużo tego plemienia? Który tydzień jesteś? Nie denerwuj się będzie dobrze. Często na początku są plemienia.20:30. Mam nadzieje ze szybko przeleci
Jetkaa
Ja Wam zazdroszczę że znalazłyscie swoich że tak powiem ginekologów.. Mi ciężko wybrać dobrego.. Mój musi spełniać kilka warunków. A zwłaszcza muszę mu zaufać.. A tu gdzie mieszkam naprawdę ciężko z dobrym lekarzem.. Na NFZ są 2/3ginekologow.. Szukam troszkę dalej prywatnego i na NFZ.. Zobaczymy czy znajdę
zaskoczONA
Starałam się Was nadrobić ale tak dużo piszecie, że nie dałam rady....
Mieszkam w okolicach Warszawy, do giną chodzę prywatnie i każda wizyta niestety ale kosztuje 400 zł... place za nazwisko ale mam spokoj psychiczny że jestem w dobrych rękach. Prowadził moją pierwszą ciaze i jestem zadowolona. Dodam, że niestety jestem po bolesnej stracie i dlatego zależy mi na dobrym specjaliście.
Mieszkam w okolicach Warszawy, do giną chodzę prywatnie i każda wizyta niestety ale kosztuje 400 zł... place za nazwisko ale mam spokoj psychiczny że jestem w dobrych rękach. Prowadził moją pierwszą ciaze i jestem zadowolona. Dodam, że niestety jestem po bolesnej stracie i dlatego zależy mi na dobrym specjaliście.
Niee to jest bardziej taki przybrudzony śluz. I zauważyłam ze tylko po wymiotach przy podtarciu. Niestety straszne mam mdlosci i wymioty od rana do wieczora.. 8 tc rowny dzisDużo tego plemienia? Który tydzień jesteś? Nie denerwuj się będzie dobrze. Często na początku są plemienia.
reklama
Jetkaa
E to nie ma czym się martwić będzie dobrzeNiee to jest bardziej taki przybrudzony śluz. I zauważyłam ze tylko po wymiotach przy podtarciu. Niestety straszne mam mdlosci i wymioty od rana do wieczora.. 8 tc rowny dzis