m-madzix
Fanka BB :)
No tak, w tej sytuacji to ważne. Ja też miałam jedna stratę, więc w nastepnej ciąży też robiłam obowiązkowo. Trzymam kciuki!!Ja to robie dla spokoju ducha. Po poprzednich stratach chce byc troche spokojniejsza
Cudowna wiadomość! No właśnie czasami lepiej żyć w nieświadomości i pozytywnie się zaskoczyć usg!Zrobiłam tylko raz i nie sprawdzałam przyrostu. Nie chciałam się niepotrzebnie stresować.Uznałam, że co ma być to będzie.Po tygodniu poszłam do lekarza wg OM 6 t 5 d i było serduszko.
Tak to zmienia postać rzeczy, w tym przypadku beta ważna, szczególnie że bierzez leki. Trzymam kciuki!!Ja robie bo pierwsza była bardzo niska, a kolejne przyrosty słabe.
Jestem po dwóch stratach i wszystko wskazuje na to, że ta ciąża też się nie skończy dobrze więc na rozkaz lekarza dziś znów beta i podjęcie decyzji czy odstawiamy leki i czekamy aż się oczyszczę czy znów się wstrzymujemy i badamy kolejny przyrost
No ja też tak podejdę do tego w takim razie, chyba umowie się na wizytę 6+5.. i liczę że coś będzie już widać. Trzymam za Ciebie kciuki! A Ty kiedy masz wizyte??Ja nie robię. Trudno się mówi . Jak ma być dobrze to będzie i dowiem się u gina