reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Mam taką nadzieję [emoji8] a jak u Ciebie? Masz jakieś objawy? Na wizycie już byłaś czy jeszcze nie?
Wlasnie zaczynają się u mnie delikatne mdlosci, i bola mnie piersi. Takze z objawow to tylko tyle. Senna bylam na poczatku, ale juz mi przeszło takze :D Okresu nie mam jeszcze wiec w ciazy chyba jestem 😂 W piatek mam! :)

O, to ja akurat bede w tym dniu na wizycie wiec mam nadzieje ze bedzie widac!
A propo tego, masz jakiś przyblizomy termin porodu wg usg?
Niestety nie. Byłam u lekarza ktory mnie proawadzil w klinice nieplodnosci ale praktycznie od razu naturalnie zaszłam. Lekarz swoje zrobił, leki rozpisal na całą ciążę i się z nim pożegnałam. Za 2 tygodnie mam isc już do lekarza prowadzacego ciąze, on dopiero zalozy karte ciazy i bedzie wyznaczał termin.

reklama
Niestety nie. Byłam u lekarza ktory mnie proawadzil w klinice nieplodnosci ale praktycznie od razu naturalnie zaszłam. Lekarz swoje zrobił, leki rozpisal na całą ciążę i się z nim pożegnałam. Za 2 tygodnie mam isc już do lekarza prowadzacego ciąze, on dopiero zalozy karte ciazy i bedzie wyznaczał termin.
A, rozumiem. No to wtedy będziemy wszystkie w listopadzie chyba spokojniejsze. Bo zaczniemy 8-9 tydzień 😊

Do góry