reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Muszę się z Wami pożegnać. Niestety moje przeczucia się sprawdziły i nie ma akcji serca... Za tydzień kolejna wizyta, bo lekarz daje 20% szans, ale serio? Jeśli zacznę krwawić natychmiast mam jechać do kliniki...
Trzymam kciuki za Wasze fasolki! Rosnijcie zdrowo ♥️
Przykro mi bardzo i ściskam! Pamiętam dokładnie uczucie straty.. 😔

Ja robiłam przez pierwszy tydzień pon-sr-pt 700-1600-3800 a po 12 dniach od ostatniego pomiaru gin mi zlecił - wyszło 70k... A dzień później było bijące serduszko na USG...

Dziś planujemy iść do przychodni na żelazną się zapisać na prowadzenie ciąży (mam nadzieję, że się uda)
A w środę kolejne USG... I tak się lekko stresuję... Tym bardziej że 12tc osiągnę dopiero po 20.11 - toż to jeszcze miesiąc z kawałkiem...
Planujesz prowadzenie ciąży na żelaznej na nfz czy prywatnie? Daj znać jak wyglada u nich sytuacja:)

Moja ginekolog zaplanowała mi wizytę na 26.10. Według om będzie to 6+4, w ostatniej ciąży byłam na usg w 6+7 i był widoczny tylko pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
Życzę Wam mało stresów do kolejnych wizyt.

reklama
Do góry