reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Hej dziewczyny, dzisiaj byłam na becie. Dzisiaj jest termin @, 4+0. Czy taki wynik jest ok? Bo ja nie wiem co wg norm oznacza 1-2 tydzień, jeśli od zapłodnienia to by się zgadzało 😊

Załączniki

• 06e07db2-3ef5-4421-adc7-58f2794c76a4.jpg
    06e07db2-3ef5-4421-adc7-58f2794c76a4.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Witam wszystkie nowe-przyszłe mamy. [emoji4]

Byłam dziś na becie. I mnie nie uspokoiła.
1-4 tydzień od 50
Nie będące w ciąży do 5.
A co między 5 a 50??? Mam wynik 40,1. [emoji2368]
Mąż jeszcze nie wie i nie wiem, czy mu mówić.
W poniedziałek powtarzam. No i muszę iść do endo. Zobacz załącznik 1322565
a spójrz na moje wyniki tam jest 0,5-50 jako pierwszy tydzień

uff, dziękuję [emoji3059] powtórzę w poniedziałek i dam sobie spokój, poczekam do wizyty. Planuje między 6+0 a 7+0 a Wy?
Ja coś źle policzyłam i ustawiłam sobie wizytę jak już będzie leciał od om 8 tydzień [emoji38] w poniedziałek spróbuję cos przyspieszyć. Wg apki mam dziś rowno 5 t.

Ja coś źle policzyłam i ustawiłam sobie wizytę jak już będzie leciał od om 8 tydzień [emoji38] w poniedziałek spróbuję cos przyspieszyć. Wg apki mam dziś rowno 5 t.
ja planowo miałam mieć wizytę 4.11, ale to byłoby 8+5, więc nie ma opcji że tyle wytrzymam. Spróbuje na 6-7tyg się umówić

uff, dziękuję 🥰 powtórzę w poniedziałek i dam sobie spokój, poczekam do wizyty. Planuje między 6+0 a 7+0 a Wy?
ja mam wizytę kiedy będzie 6+2 z OM, ale wydaje mi się, że bardziej będzie 5+6. Nie nastawiam się, choć bardzo bym chciała ❤️. W weekend chciałabym powiedzieć moim rodzicom, bo mama ma urodziny. Poczekalabym z tym, ale to taka idealna okazja, żeby jej powiedzieć, że będzie pierwszy raz babcią. Mam więc nadzieję, że piątkowa wizyta coś mi da ;)

reklama
Do góry