Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma szans kochana, żeby beta taka była 4+3. Kiedy miałaś miesiączkę?wg aplikacji 4+3
Wynik potwierdza ciążę. Nie oznacza się wieku ciążyWitam wszystkie nowe-przyszłe mamy. [emoji4]
Byłam dziś na becie. I mnie nie uspokoiła.
1-4 tydzień od 50
Nie będące w ciąży do 5.
A co między 5 a 50??? Mam wynik 40,1. [emoji2368]
Mąż jeszcze nie wie i nie wiem, czy mu mówić.
W poniedziałek powtarzam. No i muszę iść do endo. Zobacz załącznik 1322565
Piękny przyrost ja miałam 216 na 525Mam wyniki , beta skoczyła z 271 na 726 [emoji4]
31.08.2021Nie ma szans kochana, żeby beta taka była 4+3. Kiedy miałaś miesiączkę?
Chucherko ma najwidoczniej krótkie cykle albo owu wypadła wcześniejNie ma szans kochana, żeby beta taka była 4+3. Kiedy miałaś miesiączkę?
No ja spróbuję przestawić. Ale nawet jeśli sie nie uda, to coś czuję, że mi zleci czas szybko. Ostatnie tygodnie w pracy to jakieś szaleństwo hihihi. Rejestruje tylko poniedziałek i piątek.ja planowo miałam mieć wizytę 4.11, ale to byłoby 8+5, więc nie ma opcji że tyle wytrzymam. Spróbuje na 6-7tyg się umówić
Też ładny przyrost[emoji4]Piękny przyrost [emoji4] ja miałam 216 na 525 [emoji4]