KasiaS93
Fanka BB :)
@Blondynka w sieci także możemy się razem stresować niską betą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nawet nie chodzi o sama niską wartość tylko o niższy przyrost@Blondynka w sieci także możemy się razem stresować niską betą
Pozostaje tylko czekać. Niestety nie mamy na to wpływu. :/U mnie nawet nie chodzi o sama niską wartość tylko o niższy przyrost [emoji24]
no ja w ogóle nie czuje brzucha. Nic. Zero. A plac budowy jest tam ewidentnieCo do brzuszka to niestety nie mam pojecia [emoji4]póki co nie mam żadnych objawów oprócz takiego ciągnięcia coś jak na okres. Nawet piersi tylko czasami lekko pobolewają.
Byłam rano powtórzyć bete, kolejka mega, kłótnie nawet miedzy ciężarnymi bo te co krzywą cukrową to bez kolejki, jedne nie wiedzialy ze moga bez kolejki wiec inni pretensje ze sie wpychaja, tu pani z dzieckiem, tu starsza osoba, masakra [emoji85] ogólnie nikt nie przepuszczał widocznych ciężarnych więc troche przykre (ja jak widze to zawsze gdzie sie da ustępuje) i głupio sie czułam wobec nich, ze ich nie przepuszczam no ale sama jestem w ciązy, tylko tego nie widać.
Czasami mnie lekko muli, no i sutki mam strasznie bolące przy jakimkolwiek dotyku brzuch mi wywaliło jakiś taki wzdęty jest, poza tym jakaś taka roztargniona i zapominalska się ostatnio zrobiłam i zauważyłam, że czepiam się domowników o byle co, szybko się irytuję, a wcześniej rzadko mi się to zdarzało... Sama nie wiem o co chodziMyślicie, że już mogę wiedzieć brzuszek? Podbrzusze zrobiło mi się dość wypukłe zawsze myślałam, że jak ktoś widzi u siebie brzuszek w tak młodej ciąży, to to są gazy, ale u mnie ewidentnie jest różnica między zaparciami a tym uczuciem Aż zaczęłam wierzyć w to co się dzieje w piątek wizyta, nie mogę się doczekać!!!
A jak się dzisiaj czujecie? Ja nadal nie mam żadnych objawów. Choć muszę zacząć się rozglądać za większym biustonoszem
to ja wczoraj czułam, że mam takiego nerwa jak przed @. Po czym poszłam do drugiego pokoju, usiadłam na kanapie i od razu usnęłamCzasami mnie lekko muli, no i sutki mam strasznie bolące przy jakimkolwiek dotyku brzuch mi wywaliło jakiś taki wzdęty jest, poza tym jakaś taka roztargniona i zapominalska się ostatnio zrobiłam i zauważyłam, że czepiam się domowników o byle co, szybko się irytuję, a wcześniej rzadko mi się to zdarzało... Sama nie wiem o co chodzi
Postaraj się być dobrej myśli, trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządkuJa chyba narazie się jeszcze nie ciesze. Tak mnie zmartwiła ta beta, że nie jestem w stanie normalnie funkcjonować
O ja też nerwowa[emoji28] wczoraj partner widząc jak sobie robię zastrzyk z heparyną w żartach powiedział, że jestem narkomanką. No i zdrowo go opierdzieliłam [emoji28]Czasami mnie lekko muli, no i sutki mam strasznie bolące przy jakimkolwiek dotyku [emoji23] brzuch mi wywaliło jakiś taki wzdęty jest, poza tym jakaś taka roztargniona i zapominalska się ostatnio zrobiłam [emoji1751]i zauważyłam, że czepiam się domowników o byle co, szybko się irytuję, a wcześniej rzadko mi się to zdarzało... Sama nie wiem [emoji1745] o co chodzi [emoji23]
Właśnie jeszcze zauważyłam, że szybko się męczę i o wiele szybciej chodzę spać, wczoraj o 21 prawie spałam na stojąca, w ogóle jakaś taka senna i trochę osowiała jestem, jakby jakieś przeziębienie miało mnie braćto ja wczoraj czułam, że mam takiego nerwa jak przed @. Po czym poszłam do drugiego pokoju, usiadłam na kanapie i od razu usnęłam