joszka
Fanka BB :)
Ja mam za darmo (kod C na recepcie).Ile płacicie za heparynę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam za darmo (kod C na recepcie).Ile płacicie za heparynę?
w to nie wątpię trzymam kciukiZrobię co mogę żeby tak było [emoji1]
Witam Cię serdecznie w naszych progach! Wytrwaj te 8 miesiecy z nami!Zrobię co mogę żeby tak było [emoji1]
Ide "z Toba" w piątek chociaz bd we 2.Małymi krokami do celu. Póki co muszę wytrwać do piątkowej bety, później pomyślę co dalej [emoji28][emoji23]
Absolutnie nie mam nawet mdłości. Dlatego ta wizyta była dla mnie strasznie stresująca bo ja praktycznie bezobjawowaponoć jak zaczyna bić serduszko to zaczynają się wymioty. Więc chyba u mnie też już bije drugie co prawda nie wymiotuje, ale jestem cały czas o krok .
Witaj @ZazuuWitanie się tu przyciąga chyba jakieś pozytywne wydarzenia więc witam się i ja [emoji57][emoji6][emoji854]
30 lat za chwilę.
3 ciąża, dzieci zero.
Pierwsza ciąża stracona 6/7 tc poronienie samoistne.
Druga ciąża zatrzymana 8+5 (łyżeczkowanie 10+2)
I teraz kolejna.
Od początku z przebojami.
Pierwsza beta w sobotę krytycznie niska 8,58 w 11 albo 12 dpo
Kolejna w poniedziałek 13,51 (przyrost poniżej 66%)i prog 11 więc odstawiłam wszystkie leki i czekałam na spadek bety w nadziei, że to nie pozamaciczna (w tym cyklu owu z niedrożnej strony)
I dziś nagle beta 29,64 (przyrost 123% od poniedziałku) i prog zaczął rosnąć więc znów wzielam proga, wstrzyknelam heparyne i oczekuje piątku [emoji854]
Nie wiem jak długo tu zostane, mam nadzieję, że conajmniej 8 msc chociaż szansę niewielkie.
Dlatego witam się co by przynieść sobie trochę szczęścia [emoji3526]
Nie strasz!!Cos chyba w tym jest. 1 ciaza zakonczona sukcesem, byla od 8 tyg na mdlosciach. A kolejne 3 zakończone kleska, gdzie mdlosci nie bylo. Senność, bol piersi i tyle
Ooo nie, o wszystkim, o czym pomyślę, to zdjadłabym A nie chcę wyglądać jak szafa 3-drzwiowaLepszy ryż z jabłkami, cynamonem iiii śmietana.