reklama
Kinga10204
Fanka BB :)
Jaa normalnie też tak mam nie zasnę w dzień i koniec a w pierwszej ciąży mogłabym spać nom stop, pamiętam jak dziś przychodziliśmy po pracy did domu obiad zjadłam, kąpiel, mąż włączał film a ja odlatywałam, potem pobudka koło 21 i mówię to co idziemy spać na noc? O weekendach nie wspomnę. A teraz chyba mam wręcz bezsenność chociaż w sumie nie pamiętam od którego tygodnia tak miałam, ale do końca ciąży mi się utrzymało od 30 któregoś tygodnia poszłam na zwolnienie to już w ogóle całe dnie przesypiałam.Ja podziwiam osoby, które potrafią położyć się w dzień, chwila i śpią. Ja położę się i potrafię godzinę leżeć. Muszę być mega przemęczona/chora, żeby zasnąć.
Mnie wcale nie boli, ale jestem na duphastonie 3x1 także może dlatego.A jak tam wasze podbrzusza bolą was? Mnie do tej pory pobolewalo a dziś nic więc już zaczynam sie zastanawiać czy wszytsko ok
Mayred91
Mnie tak pobolewa czasem, ale dziś cały dzień, dobrze że mam jutro wizytę przynajmniej będę spokojniejsza.
A jak tam wasze podbrzusza bolą was? Mnie do tej pory pobolewalo a dziś nic więc już zaczynam sie zastanawiać czy wszytsko ok [emoji1751]
PsychoPatka91
Ja brałam Duphaston 3x1 i podbrzusze bolało jak na okres.Mnie wcale nie boli, ale jestem na duphastonie 3x1 także może dlatego.
Kinga10204
Mnie raz boli raz nie. U mnie zazwyczaj wieczorami ból jest większy.A jak tam wasze podbrzusza bolą was? Mnie do tej pory pobolewalo a dziś nic więc już zaczynam sie zastanawiać czy wszytsko ok
No to ja oprocz duphaston tez juz biore, ckexanw, dopegyt 4x2, acard i witaminy. Mam nadzieję ze nan to przyniesie pozytywny wydzwiegLuteina dopochwowo
Zastrzyki neoparin
Duphaston
Witaminy
Acard
Ale czego się nie robi
Tuttifrutti00
U mnie kolejna zarwana nocka Coś nie mogę spać... Jeszcze dziś jak zasnęłam to miałam jakiś fatalny sen Mąż i psy chrapią, a ja z zazdrości mam ochotę ich wszystkich udusic
Tuttifrutti00
Daj spokój... Jestem na własnej działalności i pracuje głównie w domu, więc o tyle to mnie ratuje no i mąż który w aktualnym stanie jak wróci z pracy wybaczy, że pranie nie zrobione czy złapie za odkurzacz jak psie kłaki walają się po mieszkaniu Ale powiem szczerze, że to 4 tydzień... A ja jestem wykończona te hormony dały popalićI jak tu funkcjonować w ciągu dnia współczuję
reklama