Mam nadzieję, że przez te 3 m-ce coś się zmieni na lepszeByłam na wizycie kontrolnej u gin no i za 3miesiace okaże się czy znowu mnie otwierają po CC cięcie na macicy źle się zroslo jestem załamana aż płakać mi się zachciało co za dno
reklama
AasiaI
Fanka BB :)
Sprawdza się to poprzez USG dopochwowe.
Gin mówi że jest jeszcze szansa że się samo odpowiednio zagoi ale na to trzeba czasu.
Dzisiaj minęło 7tyg. Nie krwawię i nic mnie nie boli czuję się normalnie. Ale muszę uważać i nic nie dźwigać.
Ithi ja mam jeszcze większa ta nadzieję strasznie nie chciałabym znowu to przeżyć i tylko dlatego że tam coś się nie zagoił .. aj
Gin mówi że jest jeszcze szansa że się samo odpowiednio zagoi ale na to trzeba czasu.
Dzisiaj minęło 7tyg. Nie krwawię i nic mnie nie boli czuję się normalnie. Ale muszę uważać i nic nie dźwigać.
Ithi ja mam jeszcze większa ta nadzieję strasznie nie chciałabym znowu to przeżyć i tylko dlatego że tam coś się nie zagoił .. aj
Nataśka
O kurczę to jestem w szoku, bo nie każdy Idzie i sprawdza po porodzie... Trzymam mocno kciuki żeby się wszystko zagoilo..Sprawdza się to poprzez USG dopochwowe.
AasiaI
Nie dziękuję, mam nadzieję że będzie dobrzeO kurczę to jestem w szoku, bo nie każdy Idzie i sprawdza po porodzie... Trzymam mocno kciuki żeby się wszystko zagoilo..
Nataśka
Wow to super! Moja też gdzieś koło 4 kg będzie, już na rękach to dość ciężka jest@Aasial a czy czujesz jakiś dyskomfort z tego powodu? Zastanawiam się jak to jest, w UK w ogóle nie badają dopochwowo, muszę w takim razie w Pl pójść do gina.
A ja dziś ważyłam Olka, pięknie przybral, teraz wazy 4,7 kg.
Nataśka
@Grabcia123 a Ty jak sobie radzisz?
To pięknie przybrał@Aasial a czy czujesz jakiś dyskomfort z tego powodu? Zastanawiam się jak to jest, w UK w ogóle nie badają dopochwowo, muszę w takim razie w Pl pójść do gina.
Ja moją dziś ważyłam i jest 4320g Ale powiem wam, że zaczęła mieć znowu problem z ulewaniem. I to kwasami żołądkowymi, więc mam najgorsze obawy, że to ten cholerny refluks :/ Tak mi szkoda dzieciaka W pon umówię nas do pediatry, bo sama nie dam rady z tym ((((((((
AasiaI
Może lekkie kłucie pomiędzy pępkiem a cięciem ale to chyba wynik pociętych nerwów. Tak to nic nie odczuwam wręcz czuję się dobrze chciałabym ćwiczyć jeździć rowerem a nic nie mogę (@Aasial a czy czujesz jakiś dyskomfort z tego powodu? Zastanawiam się jak to jest, w UK w ogóle nie badają dopochwowo, muszę w takim razie w Pl pójść do gina.
reklama
AasiaI
Ojej Biedna malutkaTo pięknie przybrał
Ja moją dziś ważyłam i jest 4320g Ale powiem wam, że zaczęła mieć znowu problem z ulewaniem. I to kwasami żołądkowymi, więc mam najgorsze obawy, że to ten cholerny refluks :/ Tak mi szkoda dzieciaka W pon umówię nas do pediatry, bo sama nie dam rady z tym ((((((((
Trzymam kciuki i daj znać