O
O!KurkaDomowa
Gość
Hej dziewczyny. U nas w miarę ok. Mała przybiera pięknie. Ma już 5 tygodni. Dzisiaj na wadze wyszło nam ok 5,7 kg. Za tydzień pierwsze szczepienie. Poza tym męczy ja bardzo brzuszek... ale cóż. Musimy to przetrwać, aż wszystko dojrzeje. Póki co podaje probiotyk i piję koperek włoski. W dodatku ropieja oczka. Raz bardziej raz mniej. Póki co masuje i przemywam solą fizjologiczna, ale w razie pogorszenia mam receptę.
Ale za to muszę pochwalić moich chłopaków. Starszy 6 latek jest wręcz zakochany w malutkiej, a 3 latek tak we wszystkim chętnie pomaga, że czasami opedzać sie muszę. Bardzo sie bałam, że będzie zazdrosny, a tu zero negatywnych emocji w stosunku do siostry. Jakby jeszcze się obaj tal nie klocili o wszytsko to byłoby po prostu wspaniale. Ale czego ja oczekuję
Ale za to muszę pochwalić moich chłopaków. Starszy 6 latek jest wręcz zakochany w malutkiej, a 3 latek tak we wszystkim chętnie pomaga, że czasami opedzać sie muszę. Bardzo sie bałam, że będzie zazdrosny, a tu zero negatywnych emocji w stosunku do siostry. Jakby jeszcze się obaj tal nie klocili o wszytsko to byłoby po prostu wspaniale. Ale czego ja oczekuję