reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A patrzyłaś sobie jak wygląda smoczek do butelki. Może ma za duże dziurki i za dużo pokarmu na raz wypływa?
Ja dwa dni po przyjściu ze szpitala, też małą dokarmiałam. I kupioną butelką dla dziecka od 0-3m to myślałam, że ją zabije. Na szczęście zabrałam ze sobą ze szpitala malutkie buteleczki i nimi karmiłam małą. Miały malutki smoczek i dziurki, przez co mała musiała possać trochę nim się najadła, a z tej butelki w domu to po prostu zawartość "wlewała" jej się do przełyku.
Mamy małe i że smoczkiem 0+ bo 1+ to za dużo dla niego. A butelek używamy Avent natural :) ogólnie u nas się sprawdzają :)

reklama
@Ithi dziękuję za rady, polecacie jakiś konkretny laktator? Ręczny, elektryczny? Na razie spuszczalam sama, ręcznie i już była dziś poprawa.

Byłam na wizycie kontrolnej u gin no i za 3miesiace okaże się czy znowu mnie otwierają po CC :( cięcie na macicy źle się zroslo :( jestem załamana aż płakać mi się zachciało :( co za dno

Ojej, współczuję :( nie wiedziałam, ze coś t1kiego może się zdarzyć.
Czy to się sprawdza na USG? A czemu teraz masz czekać 3 msc? Może się jeszcze coś zmienić?
Byłam na wizycie kontrolnej u gin no i za 3miesiace okaże się czy znowu mnie otwierają po CC :( cięcie na macicy źle się zroslo :( jestem załamana aż płakać mi się zachciało :( co za dno

reklama
Do góry