Nataśka
Fanka BB :)
@Grabcia123 a co do Ciebie to myślę, że już możesz intensywnie działać.. Bo czasem to i tak nic nie daje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie trzymam kciuki za jak najwcześniejsze rozwiazanieTak dość mocno, rano jak wstaje to przez kilka minut chodzę zgarbiona jak po cc bo inaczej się nie da, a jak się już rozchulam to jakoś funkcjonuje, ale rewelacji nie ma...
O matko to niespodzianka dopiero! Trzymam kciuki za wasJestem w szpitalu, mam dostać kroplowke na wyciszenie, jeżeli się nie wyciszy to dzisiaj cc.
Jestem w szpitalu, mam dostać kroplowke na wyciszenie, jeżeli się nie wyciszy to dzisiaj cc.
Powodzenia i niech wszystko pójdzie po twojej myśli!! Szczęśliwego rozwiązaniaJestem w szpitalu, mam dostać kroplowke na wyciszenie, jeżeli się nie wyciszy to dzisiaj cc.
Chyba mozemy sovie przybic 5!Powodzenia i niech wszystko pójdzie po twojej myśli!! Szczęśliwego rozwiązania
No i czekamy na dalsze wieści.
Mówiłam, że tu wszystkie urodzą przede mną ;P
Ja kolejny dzień odchodzenia czopu i już mnie to zaczyna nużyć :/
Wczoraj będąc na warsztatach, położna mówiła,że modli się o burzę, bo wtedy pęcherze pękają. Któraś z was o tym wspominała. Idę odprawić jakiś rytuał deszczu, to może w ten weekend urodzę
Na myśl o przyszłotygodniowych upałach już opadam z sił.
No to faktycznie piątka! Każdego dnia odchodzi coraz więcej i się zastanawiam czy ja taka na maxa zaczopowana jestem, czy co W nocy wybudzają mnie trochę pobolewania jak na miesiączkę i nic poza tym.Chyba mozemy sovie przybic 5!
Mi odchodzil czop kilka dni i codziennie więcej...a teraz spokoj czasami spina sie brzuch i to by bylo na tyle...dzis sprzatam caly dom od rana ganiam z moim 2latkiem i nic...za tydzień ma byc pełnia...moze wtedy cos ruszy
Zycze żebyś jednak nie dotrwala a ktory masz tc?No to faktycznie piątka! Każdego dnia odchodzi coraz więcej i się zastanawiam czy ja taka na maxa zaczopowana jestem, czy co W nocy wybudzają mnie trochę pobolewania jak na miesiączkę i nic poza tym.
Biegam od rana i sprzątam i piorę, łudząc się, że mi to pomoże. Zaraz lecę z mopem czyścić podłogi.
Rano jeszcze szybko zrobiłam badania, bo zapomniałam o nich, a w pon wizyta u gin. Ciekawe czy dotrwam