Grabcia123
Fanka BB :)
Tak ale nic...teraz zaczynam go czuc jak sie przeciaga...oszaleje chyba do porodu@Grabcia123 a próbowałaś zjeść coś słodkiego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ale nic...teraz zaczynam go czuc jak sie przeciaga...oszaleje chyba do porodu@Grabcia123 a próbowałaś zjeść coś słodkiego?
Zaraz probuje!! Dzieki dziewczyny.!!!Mi tutaj kazali też napić się porządnie wody, wypij na raz ze 2 szklanki, mojego rozruszala woda. A rano też był bardzo spokojny, w nocy za to dał mi popalić... Ciekawe jak przeżyjemy dzisiejsza noc
Zaraz probuje!! Dzieki dziewczyny.!!!
A po ilu godz będą Cię pionizowac?
Za 2-3h będą chcieli żebym usiadła na krześle
GRATULACJE!!!!Hejka, ja już po. Mały przyszedł na świat o 10.49 odpoczywamy razem, cały czas leży na mnie, pierwsze karmienie mam za soba, nawet nie było źle. Nie znam wzrostu, ale waga 3.16kg, więc całkiem spoko
Gratuluję MAMUSIU Szybkiego powrotu do pełni sił i zdrówka dla Maluszka. Niech rośnie jak na drożdżachHejka, ja już po. Mały przyszedł na świat o 10.49 odpoczywamy razem, cały czas leży na mnie, pierwsze karmienie mam za soba, nawet nie było źle. Nie znam wzrostu, ale waga 3.16kg, więc całkiem spoko
To super!, wielkie gratulacje!Hejka, ja już po. Mały przyszedł na świat o 10.49 odpoczywamy razem, cały czas leży na mnie, pierwsze karmienie mam za soba, nawet nie było źle. Nie znam wzrostu, ale waga 3.16kg, więc całkiem spoko
Mega szybko.. Nie zła różnica pomiędzy Polską a UK..Za 2-3h będą chcieli żebym usiadła na krześle