reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Zazdroszczę wam dziewczyny tego dobrego dnia. Ja dziś po cichu liczyłam na rozwiązanie akcji,a skończyło się na tym, że pożarłam się z mężem i jestem teraz w kiepskim nastoju :(
Już nie liczę na to, że się przed tp rozpakuję. Mam jeszcze kilka spraw do załatwienia, to się na tym skupię.
Co do strachu, to mam taki, że boję się, że z małą będzie coś nie tak, że jednak okaże się chora :( Wybaczcie mój podły nastrój. Mam nadzieję, że jak się prześpię to jutro wstanę w lepszym humorze.

reklama
@Nataśka mam nadzieje ze wszystko ok z wami...

Dziewczyny ja dzis nie zyje..ledwo chodze..ciezka noc..synek budzil sie i co chwile mama a ja wedrowalam z sypialni do niego w koncu polozylam sie z nim i dopiero o 5 wróciłam do siebie i uwierzcie ledwo chodze...

Może szybko zadaje te pytanie ale ktoś już coś tam sobie myślał;)
Kiedy planujecie chrzciny w sensie po jakim czasie ? ;)
Oczywiście o ile planujecie bo każdy ma prawo do swojego zdania i SZANUJE to :) :)

@Nataśka mam nadzieje ze wszystko ok z wami...
Dziewczyny ja dzis nie zyje..ledwo chodze..ciezka noc..synek budzil sie i co chwile mama a ja wedrowalam z sypialni do niego w koncu polozylam sie z nim i dopiero o 5 wróciłam do siebie i uwierzcie ledwo chodze...
Ogromnie współczuję tak kiepskiej nocki :( Może za dnia troszkę odpoczniesz, synek też pewnie padnięty po nieprzespanej nocy, to może uda się wam wspólnie dziś odpocząć i trochę przespać.
@Ithi mam tą samą obawę... Masakra
Ciężko się tego wyzbyć z głowy :(
Może szybko zadaje te pytanie ale ktoś już coś tam sobie myślał;)
Kiedy planujecie chrzciny w sensie po jakim czasie ? ;)
Oczywiście o ile planujecie bo każdy ma prawo do swojego zdania i SZANUJE to :) :)
Jeśli wszystko z małą będzie dobrze i nie będzie żadnych przeciwwskazań, to mąż planuje na wrzesień.
Jak w ogóle się czujesz? Jak wasz Skarbek? :) Cieszę się, że pomimo obaw, tak pięknie odnajdujesz się w nowej sytuacji i macierzyńskich uczuciach [emoji173]

No właśnie ciekawe jak tam @Nataśka.

@Nataśka niepokojąco cicho. Mam nadzieję, że wszystko ok.

Mnie dzisiaj od 4 rano łapały porządne skurcze. Mąż w stresie juz chciał jechać do szpitala, a ja go uspokajałam, że to nie tak boli jak powinno. W efekcie o 9 była już cisza, ale za to pojechaliśmy do szpitala na wycieczkę, żeby widzieć gdzie jechać w razie co. Ze względu na przeprowadzkę będę rodzić w innym szpitalu niż poprzednie 2 razy. Udało mi się oglądnąć sale porodowe i porozmawiać z przemiłą położną.

reklama
Do góry