reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Oj chciałabym ;) ale w sumie do wizyty juz nie dlugo to moge zaczekac..[emoji23]
Ja niby też bym już chciała ale dopiero najwcześniej we wtorek.. ;) w poniedziałek jadę znowu na ktg to porozmawiam z moim lekarzem czy że względu na ten ból brzucha mogą mnie wcześniej wziąć... Zapewne, gdyby On pracował w szpitalu to by mi zrobił no ale wiadomo..

Ja niby też bym już chciała ale dopiero najwcześniej we wtorek.. ;) w poniedziałek jadę znowu na ktg to porozmawiam z moim lekarzem czy że względu na ten ból brzucha mogą mnie wcześniej wziąć... Zapewne, gdyby On pracował w szpitalu to by mi zrobił no ale wiadomo..
A bardzo brzuch dokucza??
Ja mam w srode wizyte a w czwartek moj gin ma dyzur i mam miec ktg ale szczerze mówiąc jesli powie mi w srode ze mozna rodzic to od razu po powrocie spędzam aktywnie czas z synkiem a jak juz go poloze to wdrazam wszystkie S... bo ze wzgledu na wczesniejsze cc teraz im wcześniej porod tym lepiej

Hej dziewczyny!! Z racji ograniczonego czasu mało się udzielalam, ale systematycznie tu zaglądam. Chciałam napisać że mimo terminu na 9.06 urodziłam jeszcze w maju. Od 27.05 jestem szczęśliwą mamusą ;) lekko nie jest, ale dziecko to masa Szczęścia i coś co nadaje życiu sens

Hej dziewczyny!! Z racji ograniczonego czasu mało się udzielalam, ale systematycznie tu zaglądam. Chciałam napisać że mimo terminu na 9.06 urodziłam jeszcze w maju. Od 27.05 jestem szczęśliwą mamusą ;) lekko nie jest, ale dziecko to masa Szczęścia i coś co nadaje życiu sens
Gratki;)

A bardzo brzuch dokucza??
Ja mam w srode wizyte a w czwartek moj gin ma dyzur i mam miec ktg ale szczerze mówiąc jesli powie mi w srode ze mozna rodzic to od razu po powrocie spędzam aktywnie czas z synkiem a jak juz go poloze to wdrazam wszystkie S... bo ze wzgledu na wczesniejsze cc teraz im wcześniej porod tym lepiej
Tak dość mocno, rano jak wstaje to przez kilka minut chodzę zgarbiona jak po cc bo inaczej się nie da, a jak się już rozchulam to jakoś funkcjonuje, ale rewelacji nie ma...

reklama
Super gratuluję ;)

Do góry