Moja dziś meeega ospała, aż nią "potrząsnąć" musiałam by sprawdzić czy u niej dobrze. Nie była tym zachwycona, ale po wczorajszym musiałam sprawdzić.Dziewczyny czy wasze dzieci mają też dzis dzien Lenia??? Ja sie juz zastanawiam czy na ktg nie podjechać
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Moj dopiero przy lodach sie rozruszal a teraz znow cisza..ale pewnie kolo 23 da o sobie znacMoja dziś meeega ospała, aż nią "potrząsnąć" musiałam by sprawdzić czy u niej dobrze. Nie była tym zachwycona, ale po wczorajszym musiałam sprawdzić.
Nataśka
A może to cisza przed burzą? W sensie, że porodemMoj dopiero przy lodach sie rozruszal a teraz znow cisza..ale pewnie kolo 23 da o sobie znac
Grabcia123
Oj chciałabym ale w sumie do wizyty juz nie dlugo to moge zaczekac..[emoji23]A może to cisza przed burzą? W sensie, że porodem
Nataśka
Ja niby też bym już chciała ale dopiero najwcześniej we wtorek.. w poniedziałek jadę znowu na ktg to porozmawiam z moim lekarzem czy że względu na ten ból brzucha mogą mnie wcześniej wziąć... Zapewne, gdyby On pracował w szpitalu to by mi zrobił no ale wiadomo..Oj chciałabym ale w sumie do wizyty juz nie dlugo to moge zaczekac..[emoji23]
Grabcia123
A bardzo brzuch dokucza??Ja niby też bym już chciała ale dopiero najwcześniej we wtorek.. w poniedziałek jadę znowu na ktg to porozmawiam z moim lekarzem czy że względu na ten ból brzucha mogą mnie wcześniej wziąć... Zapewne, gdyby On pracował w szpitalu to by mi zrobił no ale wiadomo..
Ja mam w srode wizyte a w czwartek moj gin ma dyzur i mam miec ktg ale szczerze mówiąc jesli powie mi w srode ze mozna rodzic to od razu po powrocie spędzam aktywnie czas z synkiem a jak juz go poloze to wdrazam wszystkie S... bo ze wzgledu na wczesniejsze cc teraz im wcześniej porod tym lepiej
Hej dziewczyny!! Z racji ograniczonego czasu mało się udzielalam, ale systematycznie tu zaglądam. Chciałam napisać że mimo terminu na 9.06 urodziłam jeszcze w maju. Od 27.05 jestem szczęśliwą mamusą lekko nie jest, ale dziecko to masa Szczęścia i coś co nadaje życiu sens
O
O!KurkaDomowa
Gość
GratkiHej dziewczyny!! Z racji ograniczonego czasu mało się udzielalam, ale systematycznie tu zaglądam. Chciałam napisać że mimo terminu na 9.06 urodziłam jeszcze w maju. Od 27.05 jestem szczęśliwą mamusą lekko nie jest, ale dziecko to masa Szczęścia i coś co nadaje życiu sens
Nataśka
Tak dość mocno, rano jak wstaje to przez kilka minut chodzę zgarbiona jak po cc bo inaczej się nie da, a jak się już rozchulam to jakoś funkcjonuje, ale rewelacji nie ma...A bardzo brzuch dokucza??
Ja mam w srode wizyte a w czwartek moj gin ma dyzur i mam miec ktg ale szczerze mówiąc jesli powie mi w srode ze mozna rodzic to od razu po powrocie spędzam aktywnie czas z synkiem a jak juz go poloze to wdrazam wszystkie S... bo ze wzgledu na wczesniejsze cc teraz im wcześniej porod tym lepiej
reklama
Nataśka
Super gratulujęHej dziewczyny!! Z racji ograniczonego czasu mało się udzielalam, ale systematycznie tu zaglądam. Chciałam napisać że mimo terminu na 9.06 urodziłam jeszcze w maju. Od 27.05 jestem szczęśliwą mamusą lekko nie jest, ale dziecko to masa Szczęścia i coś co nadaje życiu sens