reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie dzisiaj równe 38+0.
Wczoraj byłam na wizycie u swojego chirurga naczyniowego. Przesympatyczny człowiek. Dalej mam się kłuć, tak na wszelki wypadek. Czyli do porodu i po też. I takie "pięknie" zakupy zrobilam. Brrrr
981745

reklama
Też myślałam, ze rodzisz haha ;)

Jejku... Ale mam stresik, sorki, że tak panikuję...

Mnie też czyściło od kilku dni, śluz też taki jakiś inny, a czop w sumie nie wiem jak wygląda, więc nawet nie zwróciłam na to uwagi.

Ja też nie wiem czy mam wystarczająco ubranek, czy rozmiar ok, nie miałam USG od 28 tygodnia chyba, więc nawet nie wiem jakich rozmiarów może być Maluszek.
Po to jesteśmy, aby "wysłuchać" każda z Nas się denerwuje także ja Cię rozumiem doskonale :) co do ubranek to ja mam 56-62, jak będzie potrzeba to dokupię mniejsze ale na spokojnie

U mnie dzisiaj równe 38+0.
Wczoraj byłam na wizycie u swojego chirurga naczyniowego. Przesympatyczny człowiek. Dalej mam się kłuć, tak na wszelki wypadek. Czyli do porodu i po też. I takie "pięknie" zakupy zrobilam. BrrrrZobacz załącznik 981745
Buu nie zazdroszczę... Nie cierpię zastrzyków a jeszcze jak bym miała robić je sama to już wogole! Podziwiam :)

Dzięki :) już czekam w szpitalu, ale jeszcze badania krwi, spotkanie z anestezjologiem, więc trochę poczekam... A najpierw i tak są nagłe przypadki brane.
Juz tak nie wiele dzieli Cię od maluszka [emoji7]

Ja wczoraj wyprasowalam wszystko, ogarnelam dom, dzis odebralam Gbs (na szczescie ujemny) wroce do domu ogarnę obiad i biorę się za przewijak a maz wieczorem za lozeczko i blogi spokoj ;)

reklama
Do góry