Grabcia123
Fanka BB :)
To teraz czekamy na wiadomosc ; dziewczyny rodze
Jednego jestem pewna, tyle razy byłam już dziś w toalecie, że lewatywę to sobie mogę spokojnie w szpitalu darować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To teraz czekamy na wiadomosc ; dziewczyny rodze
Jednego jestem pewna, tyle razy byłam już dziś w toalecie, że lewatywę to sobie mogę spokojnie w szpitalu darować
No moja przy pierwszym prenatalnym była kilka dni starsza, a teraz też o 3 tygodnie mniejsza... Mieści się w siatkach i lekarz powiedział, że nie jest aż taka mała.. Jest mniejsza ale zawsze mogło być mniej.. jak tak patrzyłam na jej wzrost to za dwa tygodnie tak jak się urodzi to wydaje mi, że powinna te 2700 minimum mieć.. Ale się okaże@Nataśka to twoja mała idzie podobnie jak moja, 37tc i 2630g
Moja na początku była tydzień z wymiarami do przodu, to wszyscy mi mówili, że 4kg urodzę jak nic i żebym kupowała ubranka od 60 rozm. No to się skupiłam na tych większych rozmiarach. Jak się okazało ostatnio, że jest mniejsza już o 2tyg to się złapałam za głowę, że nie mam małych ubranek na takie maleństwo Dokupiłam takie w rozm 56 i przygotowałam do szpitala.
Nie powiem, zmartwiłam się tym jej nagłym cofnięciem w sumie o 3tyg, ale widzę, że inne dzieciaczki, też nie zawsze takie duże są
Tak jak piszecie, byleby było zdrowe.
No to ładnie to wszystko wygląda.. Szykuje się jak nicOj nie ma pojęcia. Od rana jak mnie znowu czyściło, to było tego trochę na papierze, a potem na wkładce. Sorki za dosłowność
Haha to faktycznie
Najpierw przeczytałam "dziewczyny rodze" i myślałam, że Ty rodziszTo teraz czekamy na wiadomosc ; dziewczyny rodze
Hahah nie jeszcze nieNajpierw przeczytałam "dziewczyny rodze" i myślałam, że Ty rodzisz
A jak u Ciebie wyciszylo się?Hahah nie jeszcze nie
Ja też tak myślałamNajpierw przeczytałam "dziewczyny rodze" i myślałam, że Ty rodzisz
A jak u Ciebie wyciszylo się?