reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@Nataśka to twoja mała idzie podobnie jak moja, 37tc i 2630g
Moja na początku była tydzień z wymiarami do przodu, to wszyscy mi mówili, że 4kg urodzę jak nic i żebym kupowała ubranka od 60 rozm. No to się skupiłam na tych większych rozmiarach. Jak się okazało ostatnio, że jest mniejsza już o 2tyg to się złapałam za głowę, że nie mam małych ubranek na takie maleństwo :D Dokupiłam takie w rozm 56 i przygotowałam do szpitala.
Nie powiem, zmartwiłam się tym jej nagłym cofnięciem w sumie o 3tyg, ale widzę, że inne dzieciaczki, też nie zawsze takie duże są :)
Tak jak piszecie, byleby było zdrowe.
No moja przy pierwszym prenatalnym była kilka dni starsza, a teraz też o 3 tygodnie mniejsza... Mieści się w siatkach i lekarz powiedział, że nie jest aż taka mała.. Jest mniejsza ale zawsze mogło być mniej.. ;) jak tak patrzyłam na jej wzrost to za dwa tygodnie tak jak się urodzi to wydaje mi, że powinna te 2700 minimum mieć.. Ale się okaże

Też myślałam, ze rodzisz haha ;)

Jejku... Ale mam stresik, sorki, że tak panikuję...

Mnie też czyściło od kilku dni, śluz też taki jakiś inny, a czop w sumie nie wiem jak wygląda, więc nawet nie zwróciłam na to uwagi.

Ja też nie wiem czy mam wystarczająco ubranek, czy rozmiar ok, nie miałam USG od 28 tygodnia chyba, więc nawet nie wiem jakich rozmiarów może być Maluszek.

reklama
Do góry