reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wczoraj byłam na festynie w przedszkolu u mojej córki i trochę się nastalam i po bujalam w rytmie muzyki, i później sobie myślę, że jak tak dalej będę kręcić to tych dwóch tygodni nie wytrzymam :)

Hej, przełożyli mi cesarkę... Przegapili fakt, że jestem w 37tc i muszę mieć podane sterydy na rozwój płucek... czekaliśmy 5h po, byłam następna w kolejce i nagle lekarze, ze najlepiej będzie jak dziś i jutro dostanę zastrzyki k wrócę w piątek na cesarkę. Oczywiście "bardzo przepraszamy", ale i tak sporo nerwów mnie to kosztowało... Teraz stres na nowo...

Hej, przełożyli mi cesarkę... Przegapili fakt, że jestem w 37tc i muszę mieć podane sterydy na rozwój płucek... czekaliśmy 5h po, byłam następna w kolejce i nagle lekarze, ze najlepiej będzie jak dziś i jutro dostanę zastrzyki k wrócę w piątek na cesarkę. Oczywiście "bardzo przepraszamy", ale i tak sporo nerwów mnie to kosztowało... Teraz stres na nowo...
O kurczę, to nieźle namieszali. Człowiek już nastawiony i przygotowany a tu coś takiego. Współczuję Ci tego dodatkowego stresu, ale za dwa dni będziesz już trzymać dziecko w ramionach. Trzymam kciuki i powodzenia! :)

To nawet Nataśka pytała, czy dostałaś sterydy, a tu lekarz i takie coś??!! Dobrze, że się skapnęli w porę.
Przeogromnie współczuję tobie nerwów i całej sytuacji :(
Trzymaj się kochana do tego piątku!! I czekamy na dalsze wiadomości.

O kurczę no tak się nie robi! Współczuję! Ja mimo, że cc będę miała prawie w 39 tc to i tak mam przyjść dwa dni wcześniej na te zastrzyki! A Ty będziesz jeździć na nie czy jak?

@Ithi @Julkova no wlasnie, byliśmy skołowani jak zaczęli mówić o tym, poszła położna, mówi, ze już plucka rozwinięte, a oni, że w planowanych cesarkach musi być podane. Dali zastrzyk i jutro mam przyjechać na drugi.

reklama
@Ithi @Julkova no wlasnie, byliśmy skołowani jak zaczęli mówić o tym, poszła położna, mówi, ze już plucka rozwinięte, a oni, że w planowanych cesarkach musi być podane. Dali zastrzyk i jutro mam przyjechać na drugi.
A gdzieś rodzisz? Jeżeli pisałaś to przepraszam nie pamiętam.. Chociaż tyle, że nie musisz leżeć tam..

Do góry