reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A mnie właśnie odszedł czop...

Dziękuję Aasial :)
Właśnie odszedł mi czop... A ja mam dziś jeszcze wizytę u dentysty po południu :D Pojadę chociaż kartę ciąży by wypełnić, bo boję się, że od stresu na fotelu mi jeszcze wody chlusną :D:D:D
Hehe
Ojej na fotelu dentystycznym ? O nieeeeee :D

reklama

Właśnie odszedł mi czop... A ja mam dziś jeszcze wizytę u dentysty po południu :D Pojadę chociaż kartę ciąży by wypełnić, bo boję się, że od stresu na fotelu mi jeszcze wody chlusną :D:D:D
O kurcze moze juz nie długo!!! Czekam na wasze dzieciaczki jak na swoje ;)

O jaaaa, ciekawe jak się to rozwinie :) oby nie na fotelu ;)

A ja dziś pół nocy nie spałam, z tych nerwów miałam głupie sny... Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze.

O jaaaa, ciekawe jak się to rozwinie :) oby nie na fotelu ;)
A ja dziś pół nocy nie spałam, z tych nerwów miałam głupie sny... Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze.
Nie dziwię się, bo nawet czasu nie miałaś by się z ta myślą oswoić. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :) Pomyśl, że tylko chwilka dzieli cię od trzymania maleństwa w ramionach :)
Ja wczoraj miałam nieprzespaną noc i za dnia modliłam się, by nie zacząć rodzić, bo sił na to bym nie miała ;)
Dziś na szczęście pospałam 7h :)

Boze jaka nerwowa koncoweczka ;)
My wczoraj juz byliśmy w gotowosci pd okolo 21.40 do 22.30 miałam skurcze...niebolesne ale nieprzyjemne a młody fikal jak szalony..
I codziennie odchodzi troszkę czopu jakby nie mogło na raz w calosci...

Ostatnia edycja:
Boze jaka nerwowa koncoweczka ;)
My wczoraj juz byliśmy w gotowosci pd okolo 21.40 do 22.30 miałam skurcze...niebolesne ale nieprzyjemne a młody fikal jak szalony..
Ja miałam od dwóch dni taki płodny śluz i się zastanawiałam czy to już ten czop czy nie czop :D Ale dziś rano dostrzegłam go wyraźnie ;) Ale masz rację irytujące to jest okropnie.

Właśnie nie wiem co mnie przeraża najbardziej. Cesarka, maleństwo (jego zdrowie) czy to czy dam radę się nim zająć.

Powiedzieli, ze następnego dnia do domu...
Nie dziwię się, bo nawet czasu nie miałaś by się z ta myślą oswoić. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :) Pomyśl, że tylko chwilka dzieli cię od trzymania maleństwa w ramionach :)
Ja wczoraj miałam nieprzespaną noc i za dnia modliłam się, by nie zacząć rodzić, bo sił na to bym nie miała ;)
Dziś na szczęście pospałam 7h :)

Dziękuję, mam straszne wątpliwości czy to aby nie za wcześnie... Ale lekarze chyba wiedzą co robią...
Na dodatek dziś mały się rozbrykal, teraz wierci się i czuję go w różnych dziwnych miejscach.
Faktycznie mogli by chociaż tydzień poczekać.. A dostałaś sterydy na plucka?

reklama
Do góry