reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@AasiaI udało sie mężowi załatwić zastrzyki? U mnie najmniejsza dawka 40 mg heparyny drobnoczasteczkowej zadziałała cuda i póki co zakrzep pod kolanem wchłoną się całkowicie.
Co do imion to na chwilę obecną zastanawiamy się nad Michaliną a Aleksandrą.
Michalinka bardzo ładnie :)
Udało się :)
Wypisala opakowanie 0,6 ml

reklama
U nas sie uspokoilo wiec jeszcze pewnie dalekoooo dzis mamy 37+1 tc...ja mowie byleby dotrzymać wizyty...
A wycieczka megaa w zyciu nie widziałam tak zafascynowanego i szczesliwego 2-latka ;)
To naprawdę super, że wycieczka się tak udała :)
Ja mam nadzieję, że też się u mnie uspokoi. Chciałabym, żeby jeszcze troszkę posiedziała w brzuchu, bo mała jest, na ostatniej wizycie u gin w 37tc miała raptem 2630g, co mnie trochę zmartwiło :(

Ja mam nadzieję, że też się u mnie uspokoi. Chciałabym, żeby jeszcze troszkę posiedziała w brzuchu, bo mała jest, na ostatniej wizycie u gin w 37tc miała raptem 2630g, co mnie trochę zmartwiło :(
Oj nie ma sie czym martwic ;) moj pierworodny urodzil sie z waga 2600g a Zdrowy jak ryba do dzis ;)

Miałam dziś wizytę i najpierw ustalili mi datę na 18.06, jednak to byłoby już 39+2, na wcześniej nie było żadnych terminów wolnych. Lekarka bała sie, ze jednak zacznie się samo, a wolałaby, żebym była przygotowana. Poszła pytać się ordynatora i zadecydowali, że w tym tygodniu będzie cięcie, czyli w 37+4. Przerażona jestem, ze tak szybko... Mam dzień na przygotowanie sie, dziś pęka mi głowa, nawet mama nie da rady przyjechać i mam milion spraw do załatwienia.
Dobrze, ze choć torby mam spakowane...
To faktycznie cię zaskoczyli. Ale będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam kciuki, by wszystko udało ci się załatwić, no i oczywiście za powodzenie cc :)

Miałam dziś wizytę i najpierw ustalili mi datę na 18.06, jednak to byłoby już 39+2, na wcześniej nie było żadnych terminów wolnych. Lekarka bała sie, ze jednak zacznie się samo, a wolałaby, żebym była przygotowana. Poszła pytać się ordynatora i zadecydowali, że w tym tygodniu będzie cięcie, czyli w 37+4. Przerażona jestem, ze tak szybko... Mam dzień na przygotowanie sie, dziś pęka mi głowa, nawet mama nie da rady przyjechać i mam milion spraw do załatwienia.
Dobrze, ze choć torby mam spakowane...
Będzie dobrze ;) Trzymam kciuki za was ;)

Dziękuję, mam straszne wątpliwości czy to aby nie za wcześnie... Ale lekarze chyba wiedzą co robią...
Na dodatek dziś mały się rozbrykal, teraz wierci się i czuję go w różnych dziwnych miejscach.

Dziękuję, mam straszne wątpliwości czy to aby nie za wcześnie... Ale lekarze chyba wiedzą co robią...
Na dodatek dziś mały się rozbrykal, teraz wierci się i czuję go w różnych dziwnych miejscach.
@Grabcia123 ma rację, maleństwo odbiera pewnie twój niepokój, a lekarze na pewno wiedzą co robią, w końcu mały jest już donoszony :) głowa do góry, trzymamy kciuki :)

Będzie dobrze !
Nie martw się :)
Szczuplutka będzie :)

reklama
A mnie właśnie odszedł czop...
Będzie dobrze !
Nie martw się :)
Szczuplutka będzie :)
Dziękuję Aasial :)
Właśnie odszedł mi czop... A ja mam dziś jeszcze wizytę u dentysty po południu :D Pojadę chociaż kartę ciąży by wypełnić, bo boję się, że od stresu na fotelu mi jeszcze wody chlusną :D:D:D

Do góry