Grabcia123
Fanka BB :)
86-96-137 i wszytko okWow to sporo cieszę się bardzo
A jaki masz ten wyniki?? Bo ja po godzinie 152 a po 2, 153 i nie wiem czy dobry?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
86-96-137 i wszytko okWow to sporo cieszę się bardzo
A jaki masz ten wyniki?? Bo ja po godzinie 152 a po 2, 153 i nie wiem czy dobry?
Hej! miło Cie poznaćHej czerwcowe mamusie. Chciałam się przywitać (nowa na forum). Termin mam na 19.06. Wszystko wskazuje na to, że nasz 3 bąbelek będzie pierwszą dziewczynką w rodzinie
Ogólnie ciąże znoszę dobrze, krew ok, mocz ok, cukier ok, ciśnienie ok....ale mam problemy z żylakami na prawej nodze. W piątek przyplątała mi się zakrzepica żył powierzchniowych - dostałam heparynę w ampułko - strzykawkach. No i robię sobie sama zastrzyki w brzuch do tego pończochy uciskowe i jakoś żyjemy. Któraś też tak ma?
Przycupnę sobie tu przy Was, poczytam, popytam..
U mnie w miarę dobrze. Mała tylko potwornie szaleje, szamocze się nieraz strasznie i sobie wyczytałam na necie, że nieraz tak jest, gdy dziecko zaplącze się w pępowinę i ona ją lekko przydusza. No i zaczęłam się oczywiście martwić Mam potwornie okopany żołądek, tak, że nieraz mi wszystko po posiłku podchodzi do gardła. Jedyny sposób na te jej szaleństwa to chodzenie, chodzenie i chodzenie.. Tylko wtedy jest ulga
W sobotę byłam na dniach otwartych w szpitalu, a wczoraj na warsztatach dla przyszłych mam. Troszkę się wiedzy nazbierało i tyle samo pytań
Ja się trochę martwiłam o mój kręgosłup przed ciążą po sekwestracji dysku w odcinku lędźwiowym, ale na szczęście, jak na razie nie odczuwam żadnych dolegliwości z tego powodu
Tylko powiem wam, że śpię za to jak suseł! Snu to ja ostatnio potrzebuję normalnie jak niemowlę
[/QUOT]
Od poniedziałku mam okropny ból dysku... Ciężko mi wstać chodzić bo boli ciągle. I tylko dysk
Ja szczerze mówiąc nie wiem, co polecać, bo sama jeszcze niewiele mam Wózek, łóżeczko, fotelik... wszystko przed nami. Z pewnością zainwestuję w kocyki bambusowe i jakiś otulaczKochane napiszcie taki must have wyprawki dla wszych maluszków, proszę, co polecacie?
Witaj i gratulacje pierwszy dzidziuś?A zapomniałam dodać że termin na 08.06 obecnie malutka waży 1250 g planuje rodzic we Wrocławiu na borowskiej może jest ktoś kto też myśli o tym szpitalu?
Gratuluję i witamA zapomniałam dodać że termin na 08.06 obecnie malutka waży 1250 g planuje rodzic we Wrocławiu na borowskiej może jest ktoś kto też myśli o tym szpitalu?