Grabcia123
Fanka BB :)
Że chłopiecA jakieś przeczucia? [emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że chłopiecA jakieś przeczucia? [emoji39]
To sama jestem ciekawa. Długo Cię maluch w niepewności trzyma. Za dwa tygodnie może już się pokaże w pełnej krasieŻe chłopiec
Cos czuję że się nie mylę różowe ubranka juz wyniesione ( wszyscy wpadli w szał bo od 8 lat sami chłopcy) a z synka już przyniosłam i do szafy poukładałam na pewno dam znaćTo sama jestem ciekawa. Długo Cię maluch w niepewności trzyma. Za dwa tygodnie może już się pokaże w pełnej krasie
Ogólnie jakoś widzę, że na czerwiec dużo chłopców W szkole rodzenia na 10 par w mojej grupie tylko 2 dziewczynki
No dlatego u nas wszyscy byli wręcz w szoku że w końcu dziewczynka (w rodzinie męża ostatnia urodziła się 16l temu)Grabcia123 Jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to tak się nie nastawiałam na chłopaka bo u mnie w rodzinie właśnie 7 dziewczyn 1 chłopak ( na odwrót haha ) pozniej mnie naszlo jakies wewnetrzne przeczucie, że będzie chlopak i jest