reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Super gratuluje chlopca[emoji173][emoji173]Dziś zostało potwierdzone , że bedzie Chłopiec . Macie już dziewczyny jakieś rzeczy ??? dla maluszka?? Kupujecie już coś ? bo ja jeszcze nic nie mam . Mam jakiś lęk aby nic złego się nie wydarzyło....
Ja juz mam prawie ze wszystko oprócz wozka i rzeczy do torby do szpitala dla mnie i malej (a ciagle jeszcze przeglądam rozne ofery na olx i co rusz znajduje lepsze ogloszenia z ubrankami i nie moge sie powstrzymac [emoji85])
Pianistka1991
Witaj na forum gratuluję chłopczyka ))Dziś zostało potwierdzone , że bedzie Chłopiec . Macie już dziewczyny jakieś rzeczy ??? dla maluszka?? Kupujecie już coś ? bo ja jeszcze nic nie mam . Mam jakiś lęk aby nic złego się nie wydarzyło....
Ja mam już wózek, trochę ciuszków, pomalowany pokoik, zasłony, w drodze meble i fotel do karmienia także szał wyprawkowy rozpoczęty [emoji39][emoji39][emoji39]
ulau
Ja kupiłam ubranka do szpitala. Jeszcze pieluchy jakieś do wywierania, pampersy i środki higieniczne. Resztę klamotow od rodziny dostanę po dzieciach więc akurat nie kupuje. Ograniczam sięDziś zostało potwierdzone , że bedzie Chłopiec . Macie już dziewczyny jakieś rzeczy ??? dla maluszka?? Kupujecie już coś ? bo ja jeszcze nic nie mam . Mam jakiś lęk aby nic złego się nie wydarzyło....
Pysiol
Dziś zostało potwierdzone , że bedzie Chłopiec . Macie już dziewczyny jakieś rzeczy ??? dla maluszka?? Kupujecie już coś ? bo ja jeszcze nic nie mam . Mam jakiś lęk aby nic złego się nie wydarzyło....
Cześć, u mnie też lekarze póki co widzą chłopca . Właśnie dzisiaj odebrałam wózek i to jest nasza pierwsza rzecz do wyprawki. Jak w środę na połówkowym będzie wszystko ok bierzemy się za zamawianie reszty . Też mam takie lęki, że jeszcze coś się stanie, ale z drugiej strony zawsze może zdarzyć się poród przed terminem i nie chciałabym być zdana na to, że mąż kupi wszystko jak ja będę w szpitalu Myślę, że on też by się załamał
Witaj na forum gratuluję chłopczyka ))
Ja mam już wózek, trochę ciuszków, pomalowany pokoik, zasłony, w drodze meble i fotel do karmienia także szał wyprawkowy rozpoczęty [emoji39][emoji39][emoji39]
O to już mocno do przodu z zakupami a jaki fotel do karmienia wybrałaś ? My mamy w domu jeden fotel Ikei i chcemy dokupić jeszcze dwa. Znaleźliśmy na allegro bardzo podobne z wyglądu i tańsze, na dodatek z większym wyborem tapicerek, ale boimy się, że jednak nie będą tak samo wygodne
ulau
U mnie widzą chłopca. Jak jutro potwierdzą to już będę bardziej pewna.Cześć, u mnie też lekarze póki co widzą chłopca . Właśnie dzisiaj odebrałam wózek i to jest nasza pierwsza rzecz do wyprawki. Jak w środę na połówkowym będzie wszystko ok bierzemy się za zamawianie reszty . Też mam takie lęki, że jeszcze coś się stanie, ale z drugiej strony zawsze może zdarzyć się poród przed terminem i nie chciałabym być zdana na to, że mąż kupi wszystko jak ja będę w szpitalu Myślę, że on też by się załamał [emoji14]
O to już mocno do przodu z zakupami a jaki fotel do karmienia wybrałaś ? My mamy w domu jeden fotel Ikei i chcemy dokupić jeszcze dwa. Znaleźliśmy na allegro bardzo podobne z wyglądu i tańsze, na dodatek z większym wyborem tapicerek, ale boimy się, że jednak nie będą tak samo wygodne
Pianistka1991
Ja właśnie zamówiłam taki z olx, wymiary podobne do tego z Ikei, mam nadzieję, że będzie ok. Obowiązkowo z podnozkiem oczywiście w zestawie ) powinien przyjść do końca następnego tygodnia to mogę napisać krótką recenzję)Cześć, u mnie też lekarze póki co widzą chłopca . Właśnie dzisiaj odebrałam wózek i to jest nasza pierwsza rzecz do wyprawki. Jak w środę na połówkowym będzie wszystko ok bierzemy się za zamawianie reszty . Też mam takie lęki, że jeszcze coś się stanie, ale z drugiej strony zawsze może zdarzyć się poród przed terminem i nie chciałabym być zdana na to, że mąż kupi wszystko jak ja będę w szpitalu Myślę, że on też by się załamał [emoji14]
reklama