reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziś zostało potwierdzone , że bedzie Chłopiec . Macie już dziewczyny jakieś rzeczy ??? dla maluszka?? Kupujecie już coś ? bo ja jeszcze nic nie mam . Mam jakiś lęk aby nic złego się nie wydarzyło....

reklama
Dziś zostało potwierdzone , że bedzie Chłopiec . Macie już dziewczyny jakieś rzeczy ??? dla maluszka?? Kupujecie już coś ? bo ja jeszcze nic nie mam . Mam jakiś lęk aby nic złego się nie wydarzyło....
Super gratuluje chlopca[emoji173][emoji173]

Ja juz mam prawie ze wszystko oprócz wozka i rzeczy do torby do szpitala dla mnie i malej (a ciagle jeszcze przeglądam rozne ofery na olx i co rusz znajduje lepsze ogloszenia z ubrankami i nie moge sie powstrzymac [emoji85])

Witaj na forum :) gratuluję chłopczyka :)))

Ja mam już wózek, trochę ciuszków, pomalowany pokoik, zasłony, w drodze meble i fotel do karmienia także szał wyprawkowy rozpoczęty [emoji39][emoji39][emoji39]

Ja kupiłam ubranka do szpitala. Jeszcze pieluchy jakieś do wywierania, pampersy i środki higieniczne. Resztę klamotow od rodziny dostanę po dzieciach więc akurat nie kupuje. Ograniczam się

Cześć, u mnie też lekarze póki co widzą chłopca ;). Właśnie dzisiaj odebrałam wózek i to jest nasza pierwsza rzecz do wyprawki. Jak w środę na połówkowym będzie wszystko ok bierzemy się za zamawianie reszty :D . Też mam takie lęki, że jeszcze coś się stanie, ale z drugiej strony zawsze może zdarzyć się poród przed terminem i nie chciałabym być zdana na to, że mąż kupi wszystko jak ja będę w szpitalu :D Myślę, że on też by się załamał :p

Witaj na forum :) gratuluję chłopczyka :)))
Ja mam już wózek, trochę ciuszków, pomalowany pokoik, zasłony, w drodze meble i fotel do karmienia także szał wyprawkowy rozpoczęty [emoji39][emoji39][emoji39]

O to już mocno do przodu z zakupami :D a jaki fotel do karmienia wybrałaś ? My mamy w domu jeden fotel Ikei i chcemy dokupić jeszcze dwa. Znaleźliśmy na allegro bardzo podobne z wyglądu i tańsze, na dodatek z większym wyborem tapicerek, ale boimy się, że jednak nie będą tak samo wygodne :p

Cześć, u mnie też lekarze póki co widzą chłopca ;). Właśnie dzisiaj odebrałam wózek i to jest nasza pierwsza rzecz do wyprawki. Jak w środę na połówkowym będzie wszystko ok bierzemy się za zamawianie reszty :D . Też mam takie lęki, że jeszcze coś się stanie, ale z drugiej strony zawsze może zdarzyć się poród przed terminem i nie chciałabym być zdana na to, że mąż kupi wszystko jak ja będę w szpitalu :D Myślę, że on też by się załamał [emoji14]

O to już mocno do przodu z zakupami :D a jaki fotel do karmienia wybrałaś ? My mamy w domu jeden fotel Ikei i chcemy dokupić jeszcze dwa. Znaleźliśmy na allegro bardzo podobne z wyglądu i tańsze, na dodatek z większym wyborem tapicerek, ale boimy się, że jednak nie będą tak samo wygodne :p
U mnie widzą chłopca. Jak jutro potwierdzą to już będę bardziej pewna. ;)

Cześć, u mnie też lekarze póki co widzą chłopca ;). Właśnie dzisiaj odebrałam wózek i to jest nasza pierwsza rzecz do wyprawki. Jak w środę na połówkowym będzie wszystko ok bierzemy się za zamawianie reszty :D . Też mam takie lęki, że jeszcze coś się stanie, ale z drugiej strony zawsze może zdarzyć się poród przed terminem i nie chciałabym być zdana na to, że mąż kupi wszystko jak ja będę w szpitalu :D Myślę, że on też by się załamał [emoji14]

Ja właśnie zamówiłam taki z olx, wymiary podobne do tego z Ikei, mam nadzieję, że będzie ok. Obowiązkowo z podnozkiem oczywiście w zestawie :)) powinien przyjść do końca następnego tygodnia to mogę napisać krótką recenzję:))

reklama
A jak tam stres przed porodem ? bo ja nie mogę o tym myśleć bo inaczej mam jakaś delirkę na samą mysl... To będzie mój pierwszy poród myślę o naturalnym ale zobaczymy jak będzie .

Do góry