Pianistka1991
Fanka BB :)
Normalna waga moja pchła miała mniej389 g 20tc +4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normalna waga moja pchła miała mniej389 g 20tc +4
My po połówkowych Wszystko w porządku tylko mały trochę jest za duży jak na swój tydzien. Może się później wyrowna albo będzie klocek
I masz rację, sama staram się myśleć w ten sposób, moja Pchła miała w 21+0 337g.To mój maluszek ma 21 i 2 i waży 353 g . Ale nie martw się każdy malec ma swój tryb w którym się rozwija !
Nie masz co sie nad tym zastanawiać bo to akurat jest błahostka [emoji6]Zaczynam się zastanawiać czy ta babka nam się przy mówieniu wagi nie pomyliła. Bo wczoraj powiedziała że 430 a to było om 19 i 6 z usg wynika że jest tydz starsza więc było 20 i 6. Ale może to powinno być 340 g. Bo jak ja zapytałam o wagę to powiedziała że w normie. A 430 to chyba jednak by było duze dziecko.
Nk tak tak.Nie masz co sie nad tym zastanawiać bo to akurat jest błahostka [emoji6]
Ważne że wszystko dobrze [emoji4]
Czy dostałaś jakies zalecenia odnośnie tego lozyska?Tak i mam łożysko nisko osadzone ..
My po połówkowych Wszystko w porządku tylko mały trochę jest za duży jak na swój tydzien. Może się później wyrowna albo będzie klocek