reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziś zostało potwierdzone , że bedzie Chłopiec . Macie już dziewczyny jakieś rzeczy ??? dla maluszka?? Kupujecie już coś ? bo ja jeszcze nic nie mam . Mam jakiś lęk aby nic złego się nie wydarzyło....

reklama
Dziś zostało potwierdzone , że bedzie Chłopiec . Macie już dziewczyny jakieś rzeczy ??? dla maluszka?? Kupujecie już coś ? bo ja jeszcze nic nie mam . Mam jakiś lęk aby nic złego się nie wydarzyło....
Super gratuluje chlopca[emoji173][emoji173]

Ja juz mam prawie ze wszystko oprócz wozka i rzeczy do torby do szpitala dla mnie i malej (a ciagle jeszcze przeglądam rozne ofery na olx i co rusz znajduje lepsze ogloszenia z ubrankami i nie moge sie powstrzymac [emoji85])

Witaj na forum :) gratuluję chłopczyka :)))

Ja mam już wózek, trochę ciuszków, pomalowany pokoik, zasłony, w drodze meble i fotel do karmienia także szał wyprawkowy rozpoczęty [emoji39][emoji39][emoji39]

Ja kupiłam ubranka do szpitala. Jeszcze pieluchy jakieś do wywierania, pampersy i środki higieniczne. Resztę klamotow od rodziny dostanę po dzieciach więc akurat nie kupuje. Ograniczam się

Cześć, u mnie też lekarze póki co widzą chłopca ;). Właśnie dzisiaj odebrałam wózek i to jest nasza pierwsza rzecz do wyprawki. Jak w środę na połówkowym będzie wszystko ok bierzemy się za zamawianie reszty :D . Też mam takie lęki, że jeszcze coś się stanie, ale z drugiej strony zawsze może zdarzyć się poród przed terminem i nie chciałabym być zdana na to, że mąż kupi wszystko jak ja będę w szpitalu :D Myślę, że on też by się załamał :p

Witaj na forum :) gratuluję chłopczyka :)))
Ja mam już wózek, trochę ciuszków, pomalowany pokoik, zasłony, w drodze meble i fotel do karmienia także szał wyprawkowy rozpoczęty [emoji39][emoji39][emoji39]

O to już mocno do przodu z zakupami :D a jaki fotel do karmienia wybrałaś ? My mamy w domu jeden fotel Ikei i chcemy dokupić jeszcze dwa. Znaleźliśmy na allegro bardzo podobne z wyglądu i tańsze, na dodatek z większym wyborem tapicerek, ale boimy się, że jednak nie będą tak samo wygodne :p

Cześć, u mnie też lekarze póki co widzą chłopca ;). Właśnie dzisiaj odebrałam wózek i to jest nasza pierwsza rzecz do wyprawki. Jak w środę na połówkowym będzie wszystko ok bierzemy się za zamawianie reszty :D . Też mam takie lęki, że jeszcze coś się stanie, ale z drugiej strony zawsze może zdarzyć się poród przed terminem i nie chciałabym być zdana na to, że mąż kupi wszystko jak ja będę w szpitalu :D Myślę, że on też by się załamał [emoji14]

O to już mocno do przodu z zakupami :D a jaki fotel do karmienia wybrałaś ? My mamy w domu jeden fotel Ikei i chcemy dokupić jeszcze dwa. Znaleźliśmy na allegro bardzo podobne z wyglądu i tańsze, na dodatek z większym wyborem tapicerek, ale boimy się, że jednak nie będą tak samo wygodne :p
U mnie widzą chłopca. Jak jutro potwierdzą to już będę bardziej pewna. ;)

Cześć, u mnie też lekarze póki co widzą chłopca ;). Właśnie dzisiaj odebrałam wózek i to jest nasza pierwsza rzecz do wyprawki. Jak w środę na połówkowym będzie wszystko ok bierzemy się za zamawianie reszty :D . Też mam takie lęki, że jeszcze coś się stanie, ale z drugiej strony zawsze może zdarzyć się poród przed terminem i nie chciałabym być zdana na to, że mąż kupi wszystko jak ja będę w szpitalu :D Myślę, że on też by się załamał [emoji14]

Ja właśnie zamówiłam taki z olx, wymiary podobne do tego z Ikei, mam nadzieję, że będzie ok. Obowiązkowo z podnozkiem oczywiście w zestawie :)) powinien przyjść do końca następnego tygodnia to mogę napisać krótką recenzję:))

reklama
A jak tam stres przed porodem ? bo ja nie mogę o tym myśleć bo inaczej mam jakaś delirkę na samą mysl... To będzie mój pierwszy poród myślę o naturalnym ale zobaczymy jak będzie .

Do góry