Jeszcze nie wiem kto tam mieszka, ale jeśli dziewczynka to możliwe, że ZojaNo naprawdę dużo piszecie! Ledwo nadrobiłam od rana i już zapomniałam co komu odpisać...
Też już czuję się ciążowo i na wadze ostatnio było 2.5kg do przodu, ale po świętach jeszcze nie sprawdzałam. Pewnie będzie ze cztery na plusie. Spodnie ciążowe już od paru dni są w użyciu, bo w normalne już się nie mieściłam.
A tak w ogóle to nie napisałam nic o sobie. Termin porodu wyznaczony na 20 czerwca. Mam już w domu córeczkę (w lutym będzie miała 3 latka), a teraz prawdopodobnie będzie chłopiec.
Macie już wybrane imiona dla swoich pociech? Bo ja nadal się zastanawiam i nie mam zielonego pojęcia.
reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
Dzien dobry ... Co do imiom to mamy wstepnie dla dziewczynki Marysia [emoji173] dla chlopca nie myslelismy bo mąż uważa że znajac nasze szczescie bedzir wlasnie kobitka [emoji23]
ulau
A podasz link? Bo ja przez ta aplikacje znowu zgubiłam.Dziewczyny, pamiętajcie dopisywać płeć (oczywiście po potwierdzeniu ) swoich Pchełek na wątku do tego stworzonym. Będziemy mogły rozstrzygnąć czy rządzą babeczki czy chłopaki
Grabcia123
U mnie w rodzinie będzie to 2 dziewczynka na 9 dzieci...pierwsza ma już prawie 8 lat a tak to sami chłopcy...mama teściowa i siostry poprostu wpadly w różowy szal [emoji23]Jak u mnie w rodzinie moje dziecko to będzie 7 chłopiec wśród maluchów o W około wszyscy mają mieć chłopaków to ja to jakoś inaczej odbieram [emoji1787]
Dla synka mieliśmy imię BARTOSZ FRANCISZEK a z córcia mamy problem...narazie jedyne jakie wchodzą w grę to Ania Iza i Paulinka ale chyba Ania zistanie.. zobaczymy...ja tylko chce żeby się urodziła i była zdrowa
Dziewczyny, pamiętajcie dopisywać płeć (oczywiście po potwierdzeniu ) swoich Pchełek na wątku do tego stworzonym. Będziemy mogły rozstrzygnąć czy rządzą babeczki czy chłopaki
Ja dzisiaj mam 17+0 i niestety nie znam jeszcze płci. Na ostatniej wizycie lekarz podejrzewał dziewczynkę, ale póki co to nic pewnego. Następną wizytę mam 19 stycznia
Kaamilaaa
Prosze [emoji4]A podasz link? Bo ja przez ta aplikacje znowu zgubiłam.
Link do: Płeć naszych Bąbelków :)
Przypominam dziewczyna która wysyłała mi login na pw a nie ma wątku zamkniętego aktywnego, co za tym idzie dostępu do niego, proszę pisać priv. Tak samo reszta dziewczyn, chcących do nas dołączyć. Od razu pisze, osoby które nie są na tym wątku W OGOLE aktywne, nigdy się nawet nie przywitały, nie będą dodawane. Najpierw zachęcam do pisania tutaj, ten wątek również jest aktywny i z dziewczynami tutaj jesteśmy... Poznajmy się najpierw
ulau
Dziękuję
Kaamilaaa
prosze [emoji4]Dziękuję
reklama
Darina87
Ja tez nie znam płci, a wizyta dopiero koniec stycznia. Będziesz szybciej wiedziała niż Ja.Ja dzisiaj mam 17+0 i niestety nie znam jeszcze płci. Na ostatniej wizycie lekarz podejrzewał dziewczynkę, ale póki co to nic pewnego. Następną wizytę mam 19 stycznia