Ilma
Fanka BB :)
Jeszcze ja jestem, też nie mam dostępu [emoji24]Zostaniemy tu we dwie na forum wyrzutkow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze ja jestem, też nie mam dostępu [emoji24]Zostaniemy tu we dwie na forum wyrzutkow
Wiem, wiem ale skad moglam przewidziec takie zmiany przez swieta. Wrocilam do domu, jestem cala w plastrach (po pobraniach krwi i zabiegu ambulatoryjnym), ogolnie czuje sie sponiewierana i jeszcze mi sie forum w czasie obiadowym zamknelo przed nosem To chociaz na pocieche zebralabym "ferajne wyrzutkow" na "starym" glownym watku dla towarzystwaNie jesteście wyrzutkami, poprostu są pewne problemy plus ty akurat dopiero wczoraj mi login wysłałaś, stąd te opóźnienie
We trojke to juz towarzystwo do imprezyJeszcze ja jestem, też nie mam dostępu [emoji24]
Haha jesteśmy poza prawem [emoji23] a ile postów będziemy miały do nadrobienia [emoji85]We trojke to juz towarzystwo do imprezy
Ech wieści ze szpitala marne...
Lekarka zabronila mi przychodzić do poniedziałku bo nie wyklucza żółtaczki, ale najgorsze jest to, ze znaleźli jakiś nowotwor na wątrobie, ale trzeba czekać do poniedziałku na tomograf.
Tak bardzo się boję nie chcę sie denerwować dla mojej dzidzi, ale nie potrafię siedzę i ryczę a jeszcze musze do babci zadzwonić
Ej no przestan, za moment i ty bedziesz miec dostęp, trzeba poczekać [emoji6]Wiem, wiem ale skad moglam przewidziec takie zmiany przez swieta. Wrocilam do domu, jestem cala w plastrach (po pobraniach krwi i zabiegu ambulatoryjnym), ogolnie czuje sie sponiewierana i jeszcze mi sie forum w czasie obiadowym zamknelo przed nosem To chociaz na pocieche zebralabym "ferajne wyrzutkow" na "starym" glownym watku dla towarzystwa
u mnie dokladnie ten sam problemZobacz załącznik 930338
Ja tez nic nie widzę pod zamkniętymi [emoji6]