A pisałaś login do @Agatki ja wylaczalam i włączałam i zaskoczyło
Tak [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pisałaś login do @Agatki ja wylaczalam i włączałam i zaskoczyło
No pisze pisze . Już się ogarnelam[emoji2957]Przecież piszesz na wątku zamkniętym czerwcowych mam
Zobacz czy przez przeglądarkę ci zadziała, ewentualnie przez aplikacji spróbujTeraz mi cala strona inaczej wyglada niz jeszcze przed godzina. Dostepu nadal nie mam a zakladki "watki zamkniete" nie widac wcale. Wczesniej byla pusta ale byla, teraz nie ma w tym miejscu nic.
Twojego loginu nie kojarzę, zaraz wyśle do aniaslu, kontroluj kiedy ci włączy dostępTak [emoji6]
Zostaniemy tu we dwie na forum wyrzutkowTak [emoji6]
Nawet jak ja mam dostęp juz normalnie to z tego linku nie moge wejść [emoji57]A z linku wam nie działa? https://www.babyboom.pl/forum/fora/czerwcowe-mamusie-2019.1282/
I tam jak się coś napisze to wtedy w subskrybcje wskoczy
Duzo zmian zaszlo w grafice. Watki zamkniete wrocily na strone glowna ale nadal bez listy a tym bardziej bez dostepuZobacz czy przez przeglądarkę ci zadziała, ewentualnie przez aplikacji spróbuj
upss myślałam że pomogęNawet jak ja mam dostęp juz normalnie to z tego linku nie moge wejść [emoji57]
Nie jesteście wyrzutkami, poprostu są pewne problemy plus ty akurat dopiero wczoraj mi login wysłałaś, stąd te opóźnienieZostaniemy tu we dwie na forum wyrzutkow