reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@ulau nie branie leku macmirror może mieć większe negatywne skutki niż jego branie ;) sama go stosowałam na pieczenia, podrażnienia po progesteronie dowcipnym i wiele dziewczyn tez go stosuje. Od siebie mogę tylko powiedzieć, ze po zaaplikowaniu go konieczna jest podpaska :p

reklama
Dzieki. Dziwi mnie jednak ogolnie wyglad strony, wiec nie wiem, czy to u mnie tylko kwestia dostepu. Teraz mi na przyklad jakies paski rozowe lataly. A z netem wszystko w porzadku.
Ogólnie to daj znać kiedy wskoczy ci dostęp, ten wątek jest w tym samym miejscu co ten poprzedni do którego miałaś dostęp, tam go szukaj

@ulau nie branie leku macmirror może mieć większe negatywne skutki niż jego branie ;) sama go stosowałam na pieczenia, podrażnienia po progesteronie dowcipnym i wiele dziewczyn tez go stosuje. Od siebie mogę tylko powiedzieć, ze po zaaplikowaniu go konieczna jest podpaska :p
Oo to to to [emoji14] koniecznie wkladka lub podpaska [emoji14] jak wstawalam rano to od razu mnostwo wylatywalo [emoji849]blee

Omg, chciałabym Ci pomóc, ale ja widzę u siebie zamknięte wątki. Nie rozumiem czemu Ty nie.
Oo to to to [emoji14] koniecznie wkladka lub podpaska [emoji14] jak wstawalam rano to od razu mnostwo wylatywalo [emoji849]blee
Już się skonsultowalam z lekarzem bo mam dwa leki i myślałam że mam brać je jednocześnie. A się okazało że najpierw jedno opakowanie, A potem to drugie. Na to żółte płynne mnie lekarz przygotował więc wiem. Dzięki:*

Ogólnie to daj znać kiedy wskoczy ci dostęp, ten wątek jest w tym samym miejscu co ten poprzedni do którego miałaś dostęp, tam go szukaj
Teraz mi cala strona inaczej wyglada niz jeszcze przed godzina. Dostepu nadal nie mam a zakladki "watki zamkniete" nie widac wcale. Wczesniej byla pusta ale byla, teraz nie ma w tym miejscu nic.

IMG_0319.JPG

Ja tez nic nie widzę pod zamkniętymi [emoji6]

reklama
Do góry