reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@ulau nie branie leku macmirror może mieć większe negatywne skutki niż jego branie ;) sama go stosowałam na pieczenia, podrażnienia po progesteronie dowcipnym i wiele dziewczyn tez go stosuje. Od siebie mogę tylko powiedzieć, ze po zaaplikowaniu go konieczna jest podpaska :p

reklama
Dzieki. Dziwi mnie jednak ogolnie wyglad strony, wiec nie wiem, czy to u mnie tylko kwestia dostepu. Teraz mi na przyklad jakies paski rozowe lataly. A z netem wszystko w porzadku.
Ogólnie to daj znać kiedy wskoczy ci dostęp, ten wątek jest w tym samym miejscu co ten poprzedni do którego miałaś dostęp, tam go szukaj

@ulau nie branie leku macmirror może mieć większe negatywne skutki niż jego branie ;) sama go stosowałam na pieczenia, podrażnienia po progesteronie dowcipnym i wiele dziewczyn tez go stosuje. Od siebie mogę tylko powiedzieć, ze po zaaplikowaniu go konieczna jest podpaska :p
Oo to to to [emoji14] koniecznie wkladka lub podpaska [emoji14] jak wstawalam rano to od razu mnostwo wylatywalo [emoji849]blee

Omg, chciałabym Ci pomóc, ale ja widzę u siebie zamknięte wątki. Nie rozumiem czemu Ty nie.
Oo to to to [emoji14] koniecznie wkladka lub podpaska [emoji14] jak wstawalam rano to od razu mnostwo wylatywalo [emoji849]blee
Już się skonsultowalam z lekarzem bo mam dwa leki i myślałam że mam brać je jednocześnie. A się okazało że najpierw jedno opakowanie, A potem to drugie. Na to żółte płynne mnie lekarz przygotował więc wiem. Dzięki:*

Ogólnie to daj znać kiedy wskoczy ci dostęp, ten wątek jest w tym samym miejscu co ten poprzedni do którego miałaś dostęp, tam go szukaj
Teraz mi cala strona inaczej wyglada niz jeszcze przed godzina. Dostepu nadal nie mam a zakladki "watki zamkniete" nie widac wcale. Wczesniej byla pusta ale byla, teraz nie ma w tym miejscu nic.

IMG_0319.JPG

Ja tez nic nie widzę pod zamkniętymi [emoji6]

reklama
Do góry