reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

W zasadzie niewiele. Cały dzień pilam herbate z miodem i cytryna.
Wylilam wode z miodem i cytryna i zrobilam plukanke z soli plus psiknelam do gardla argentin to bezpieczne w ciąży teraz syn dostal na angine.
Bol mialam naprawde ostry i raczej rozwineloby się normalnie w angine
Ja też sobie ppradzilamm z lekkim bólem gardła litrami woda z cytryna i miodem ale to trwało kilka.dni. zapisuje sobie Twój sposób:)

reklama
Jejku czy kazdy mezczyzna oglada te glupie filmiki na yt?
Widzę, moj maly mężczyzna już zarazil sie od taty i ogladaja teraz jakies pajaki i pieski :)

W zasadzie niewiele. Cały dzień pilam herbate z miodem i cytryna.
Wylilam wode z miodem i cytryna i zrobilam plukanke z soli plus psiknelam do gardla argentin to bezpieczne w ciąży teraz syn dostal na angine.
Bol mialam naprawde ostry i raczej rozwineloby się normalnie w angine
Super, że Ci przeszło! Mam nadzieję, że mi też nic się nie rozwinie, bo gardło boli coraz bardziej. Wprawdzie słowo "angina" jest mi obce od momentu wycięcia migdałków (jakieś 6 lat) ale nie chciałabym nabawić się większej infekcji. :(

Tym razem przygotowałam sobie jedzonko do pracy, żeby znowu mnie nie zemdlilo. Salata z wołowina i winegretem, a na obiadek mam makaron ryżowy z brokułem podsmażyonym i sosem pomidorowym. Kurcze już bym to zjadła [emoji23] ostatnio jestem warzywo-sałato-żercą [emoji1787]
IMG_20190103_215748.jpeg
IMG_20190103_215740.jpeg

Powiem Wam dziewczyny, że ostatnio tak ogólnie jestem jakaś zmeczona bardziej. Nie wiem z czego to wynika. Najchętniej bym leżała i tylko czytała, nawet pisać mi się nie chce. Któraś też tak ma?
Ja tak mam czasami ale ja nie mam tej możliwości leżeć czy pijsc spac kiedy jestem wiekszosc dnia sama z młodym [emoji6] jakos wytrzymuje a jak w nocy padam to rano sie dobudzic nie potrafie [emoji849]
Jejku czy kazdy mezczyzna oglada te glupie filmiki na yt?
Widzę, moj maly mężczyzna już zarazil sie od taty i ogladaja teraz jakies pajaki i pieski :)
Moj tz lubi ogladac failarmy [emoji14] a mlody z nim, zwlaszcza jak sa odcinki o zwierzakach [emoji85]

reklama
Do góry