reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dostałam się na akademię jednak zrezygnowałam na poczet innej uczelni i innego zupełnie kierunku, więc ostatecznie mam ukończony drugi stopień [emoji6]
Z upływem czasu był moment że żałowałam, ale teraz uważam że to jednak słuszna decyzja była [emoji6]

reklama
Ja tak samo nie wiem,ja myślę: Jakub, Olaf, Ingacy, Leon , Borys A w sumie to już nie wiem. Jeszcze czas ale tym razem wolałabym szybciej niż ostatnio, bo jak urodziłam to jeszcze nie wiedziałam [emoji23] i położna do mnie: "kobieto dziecko na świecie A Ty jeszcze nie wiesz?" Wiec wtedy mąż do mnie: Ty rodziłaś Ty wybieraj [emoji3]

Hahaha:) dobry maz:)
Jakub u mnie odpada, siostra ma Kubę, przyjaciolka ma Kubę, także nie mogę:)

To tylko zbieg okiczności. Będzie tym kim zechce. W tamtym momęcie cieszyłam się, że jest już zemną i akurat to mnie śmieszyło.
Wiem ale zwyczajnie smiesznie to zabrzmialo i tak mi sie skojarzyło [emoji12]

Ehh pochodzilam troche i juz brzuch mi twardnieje [emoji52][emoji52]

Powiem Wam dziewczyny, że ostatnio tak ogólnie jestem jakaś zmeczona bardziej. Nie wiem z czego to wynika. Najchętniej bym leżała i tylko czytała, nawet pisać mi się nie chce. Któraś też tak ma?

Dostałam się na akademię jednak zrezygnowałam na poczet innej uczelni i innego zupełnie kierunku, więc ostatecznie mam ukończony drugi stopień [emoji6]
Z upływem czasu był moment że żałowałam, ale teraz uważam że to jednak słuszna decyzja była [emoji6]
Ja studia wspominam super, ale pod kierunkiem prof. Pobłockiej nie mogło być inaczej [emoji173]
Fajnie, że pomimo wyboru innej ścieżki zawodowej masz kontakt z instrumentem. :))))

...no i możemy lulać do snu nasze Dzidziolki [emoji39][emoji39][emoji39]

Powiem Wam dziewczyny, że ostatnio tak ogólnie jestem jakaś zmeczona bardziej. Nie wiem z czego to wynika. Najchętniej bym leżała i tylko czytała, nawet pisać mi się nie chce. Któraś też tak ma?
Ja jednego dnia mam tak jak Ty, innego jest całkiem ok... ale częściej robi mi się niedobrze w 2 trymestrze niż w 1. Nie prowadzi to do wymiotów, ale jest bardzo nieprzyjemne.

reklama
Przy 3 dziecku mąż przecinał pepowine, zrobił to na 2 razy i położna stwierdziła, że napewno wrócimy. To taka ich wróżba;)
Mój mąż sie przestraszył i nie dał rady :( a tak dzielny był. Jednak jak synek sie urodzil powiedzial ze tak mu sie slabo zrobiło, ze musiał usiąść bo myślał ze zemdleje. Moze tym razem sie uda :)

Do góry