Wyglada pysznie co to za makaron?Tym razem przygotowałam sobie jedzonko do pracy, żeby znowu mnie nie zemdlilo. Salata z wołowina i winegretem, a na obiadek mam makaron ryżowy z brokułem podsmażyonym i sosem pomidorowym. Kurcze już bym to zjadła [emoji23] ostatnio jestem warzywo-sałato-żercą [emoji1787]Zobacz załącznik 930060Zobacz załącznik 930061
reklama
Aaa i jeszcze nawilzacz powietrza na noc i inhalacje z soli dwa razy dziennie zapomnialam dodacW zasadzie niewiele. Cały dzień pilam herbate z miodem i cytryna.
Wylilam wode z miodem i cytryna i zrobilam plukanke z soli plus psiknelam do gardla argentin to bezpieczne w ciąży teraz syn dostal na angine.
Bol mialam naprawde ostry i raczej rozwineloby się normalnie w angine
Nati ja mam tak samo tylko z krzyża, wiec doskonale Cię rozumiem i moglabym z Białegostoku do Wrocławia pojechać i brak rozwarcia córcie rodziłam 36h z czego 14h była bez wód płodowych, synka trochę szybciej i z zewnętrznymi oponowym ,Super! Nic nie bolało nawet nie wiem kirdy sie urodził ha ha, zawdzięczam taki poród położnej z InflanckiejZazdrosze! Masz bóle krzyżowe? Ja mam potworne i to od pierwszych chwil...pierwszy 27 godzin po czym cesarka bo nie było nadal rozwarcia tylko 5 cm,a drugi 12 i juz naturalnie.
Nati88
Fanka BB :)
Ja miałam zewnątrz oponowe przy pierwszym ale niestety zle mi podano i tylko jednej nogi nie czułam ale brzuch i krzyżowe tak....dramat co się wtedy działo...nie będę opisywać zeby nie straszyć dziewczyn [emoji22]Nati ja mam tak samo tylko z krzyża, wiec doskonale Cię rozumiem i moglabym z Białegostoku do Wrocławia pojechać i brak rozwarcia córcie rodziłam 36h z czego 14h była bez wód płodowych, synka trochę szybciej i z zewnętrznymi oponowym ,Super! Nic nie bolało nawet nie wiem kirdy sie urodził ha ha, zawdzięczam taki poród położnej z Inflanckiej
kumcia.moni
Początkująca w BB
mam dwójke dzieci, do każdego miałam inny wózek. Rodzę w lipcu, wiec też zaczynam się rozglądać za wózkiem przyznam szczerze że słyszałam o tym wózku muuvo. Ale na żywo nie widziałamCześć! Dołączam do Was mamusie i wyczekuję czerwca! I już przybywam z pytaniem, bo stoję właśnie przed wyborem wózka Czy któaś z Was myślała o Muuvo Quick?
Darina87
Już sobie wyobrażam, jaka tragedię musiałaś przeżywać. Już opowiadać nawet nie musisz, bo i wyobraźnia już pracuje na najwyższych obrotach. Biedna, i jak się nie bać jak wszystko się może zdarzyć.Ja miałam zewnątrz oponowe przy pierwszym ale niestety zle mi podano i tylko jednej nogi nie czułam ale brzuch i krzyżowe tak....dramat co się wtedy działo...nie będę opisywać zeby nie straszyć dziewczyn [emoji22]
A teraz też naturalnie?Ja miałam zewnątrz oponowe przy pierwszym ale niestety zle mi podano i tylko jednej nogi nie czułam ale brzuch i krzyżowe tak....dramat co się wtedy działo...nie będę opisywać zeby nie straszyć dziewczyn [emoji22]
Pianistka1991
Ja się staram nie nakrecać porodem choć wiem, że to może być bardzo trudne. Ostatnio rozmawiałam z koleżanka, która niedawno urodziła. Napisałam, że dzielna babka z niej, a ona na to "na porodówce to każda musi być dzielna", no i to jest fakt )Już sobie wyobrażam, jaka tragedię musiałaś przeżywać. Już opowiadać nawet nie musisz, bo i wyobraźnia już pracuje na najwyższych obrotach. Biedna, i jak się nie bać jak wszystko się może zdarzyć.
reklama
Może któraś z Was będzie miała po drodze akpol w Bydgoszczy i by zobaczyła czy mają MUTSY NIO? Dodzwonić się do nich nie da. A na fejsie odpisują, ale to taki ogólny profil i nie mogą mi sprawdzić dostępności i cenyZobacz załącznik 929990
Ja będę, ale w przyszłym tygodniu