reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
W zasadzie niewiele. Cały dzień pilam herbate z miodem i cytryna.
Wylilam wode z miodem i cytryna i zrobilam plukanke z soli plus psiknelam do gardla argentin to bezpieczne w ciąży teraz syn dostal na angine.
Bol mialam naprawde ostry i raczej rozwineloby się normalnie w angine
Aaa i jeszcze nawilzacz powietrza na noc i inhalacje z soli dwa razy dziennie zapomnialam dodac :)

Zazdrosze! Masz bóle krzyżowe? Ja mam potworne i to od pierwszych chwil...pierwszy 27 godzin po czym cesarka bo nie było nadal rozwarcia tylko 5 cm,a drugi 12 i juz naturalnie.
Nati ja mam tak samo tylko z krzyża, wiec doskonale Cię rozumiem i moglabym z Białegostoku do Wrocławia pojechać i brak rozwarcia :no2: córcie rodziłam 36h z czego 14h była bez wód płodowych, synka trochę szybciej i z zewnętrznymi oponowym ,Super! Nic nie bolało nawet nie wiem kirdy sie urodził ha ha, zawdzięczam taki poród położnej z Inflanckiej

Nati ja mam tak samo tylko z krzyża, wiec doskonale Cię rozumiem i moglabym z Białegostoku do Wrocławia pojechać i brak rozwarcia :no2: córcie rodziłam 36h z czego 14h była bez wód płodowych, synka trochę szybciej i z zewnętrznymi oponowym ,Super! Nic nie bolało nawet nie wiem kirdy sie urodził ha ha, zawdzięczam taki poród położnej z Inflanckiej
Ja miałam zewnątrz oponowe przy pierwszym ale niestety zle mi podano i tylko jednej nogi nie czułam ale brzuch i krzyżowe tak....dramat co się wtedy działo...nie będę opisywać zeby nie straszyć dziewczyn [emoji22]

Cześć! Dołączam do Was mamusie i wyczekuję czerwca! I już przybywam z pytaniem, bo stoję właśnie przed wyborem wózka :) Czy któaś z Was myślała o Muuvo Quick? :D
mam dwójke dzieci, do każdego miałam inny wózek. Rodzę w lipcu, wiec też zaczynam się rozglądać za wózkiem :D przyznam szczerze że słyszałam o tym wózku muuvo. Ale na żywo nie widziałam :D

Ja miałam zewnątrz oponowe przy pierwszym ale niestety zle mi podano i tylko jednej nogi nie czułam ale brzuch i krzyżowe tak....dramat co się wtedy działo...nie będę opisywać zeby nie straszyć dziewczyn [emoji22]
Już sobie wyobrażam, jaka tragedię musiałaś przeżywać. Już opowiadać nawet nie musisz, bo i wyobraźnia już pracuje na najwyższych obrotach. Biedna, i jak się nie bać jak wszystko się może zdarzyć.

Już sobie wyobrażam, jaka tragedię musiałaś przeżywać. Już opowiadać nawet nie musisz, bo i wyobraźnia już pracuje na najwyższych obrotach. Biedna, i jak się nie bać jak wszystko się może zdarzyć.
Ja się staram nie nakrecać porodem choć wiem, że to może być bardzo trudne. Ostatnio rozmawiałam z koleżanka, która niedawno urodziła. Napisałam, że dzielna babka z niej, a ona na to "na porodówce to każda musi być dzielna", no i to jest fakt ;))

reklama
Do góry