reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Teraz moge podziekowac !!! [emoji16] chyba znalezlismy idealne dla nas [emoji7] teraz tylko wszystko w tym miesiacu ogarnac i w lutym juz bedziemy mieszkać sami !!! [emoji7][emoji7] nawet nie wiecie jak sie cieszę !! do klucia idzie sie przyzwyczaić [emoji6] mowie ci to ja, osoba ktora boi sie igieł [emoji12]Super ze wszystko dobrze [emoji8][emdoji8]no i do endo jak najszybciej bo musisz zaczac zabijać to tsh. Gin ci nie przepisał od razu czegoś ?
Niestety nic nie przepisal, powiedzial zeby zrobic f3 i f4(tak jak Pisalyscie) i szybko do endokrynologa, takze jutro to ogarne. Gratulacje wzw z znalezieniem mieszkanka! ;)

reklama
Teraz moge podziekowac !!! [emoji16] chyba znalezlismy idealne dla nas [emoji7] teraz tylko wszystko w tym miesiacu ogarnac i w lutym juz bedziemy mieszkać sami !!! [emoji7][emoji7] nawet nie wiecie jak sie cieszę !! do klucia idzie sie przyzwyczaić [emoji6] mowie ci to ja, osoba ktora boi sie igieł [emoji12]Super ze wszystko dobrze [emoji8][emoji8]no i do endo jak najszybciej bo musisz zaczac zabijać to tsh. Gin ci nie przepisał od razu czegoś ?
Super :) fajnie, ze sie wkoncu udalo :)

Teraz moge podziekowac !!! [emoji16] chyba znalezlismy idealne dla nas [emoji7] teraz tylko wszystko w tym miesiacu ogarnac i w lutym juz bedziemy mieszkać sami !!! [emoji7][emoji7] nawet nie wiecie jak sie cieszę !! do klucia idzie sie przyzwyczaić [emoji6] mowie ci to ja, osoba ktora boi sie igieł [emoji12]Super ze wszystko dobrze [emoji8][emoji8]no i do endo jak najszybciej bo musisz zaczac zabijać to tsh. Gin ci nie przepisał od razu czegoś ?
No i super!!! Cieszę się RAZEM z Tobą!!!
Patrz jak moje kciuki pomogły, cud normalnie! ;);):):):)

reklama
Chciałam córkę bo u mnie w rodzinie same chłopaki. Poza tym mój tż ma dla chłopca wybierać imię i mi teraz nie ustąpi. Mam nadzieję że następna cytologia dobrze wyjdzie.Dziękuję:) oby szybko zadziałało Tak to przede wszystkim. Facet ma wybrać . Ja bym chciała Franciszek Jan. Ale pewnie nie ustąpi mi.
Wazne, ze zdrowy:), jak u mnie wyszlo,ze syn to stwierdzilam, ze moze za drugim razem bedzie corka;)

Do góry