reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Teraz moge podziekowac !!! [emoji16] chyba znalezlismy idealne dla nas [emoji7] teraz tylko wszystko w tym miesiacu ogarnac i w lutym juz bedziemy mieszkać sami !!! [emoji7][emoji7] nawet nie wiecie jak sie cieszę !! do klucia idzie sie przyzwyczaić [emoji6] mowie ci to ja, osoba ktora boi sie igieł [emoji12]Super ze wszystko dobrze [emoji8][emdoji8]no i do endo jak najszybciej bo musisz zaczac zabijać to tsh. Gin ci nie przepisał od razu czegoś ?
Niestety nic nie przepisal, powiedzial zeby zrobic f3 i f4(tak jak Pisalyscie) i szybko do endokrynologa, takze jutro to ogarne. Gratulacje wzw z znalezieniem mieszkanka! ;)

reklama
Teraz moge podziekowac !!! [emoji16] chyba znalezlismy idealne dla nas [emoji7] teraz tylko wszystko w tym miesiacu ogarnac i w lutym juz bedziemy mieszkać sami !!! [emoji7][emoji7] nawet nie wiecie jak sie cieszę !! do klucia idzie sie przyzwyczaić [emoji6] mowie ci to ja, osoba ktora boi sie igieł [emoji12]Super ze wszystko dobrze [emoji8][emoji8]no i do endo jak najszybciej bo musisz zaczac zabijać to tsh. Gin ci nie przepisał od razu czegoś ?
Super :) fajnie, ze sie wkoncu udalo :)

Teraz moge podziekowac !!! [emoji16] chyba znalezlismy idealne dla nas [emoji7] teraz tylko wszystko w tym miesiacu ogarnac i w lutym juz bedziemy mieszkać sami !!! [emoji7][emoji7] nawet nie wiecie jak sie cieszę !! do klucia idzie sie przyzwyczaić [emoji6] mowie ci to ja, osoba ktora boi sie igieł [emoji12]Super ze wszystko dobrze [emoji8][emoji8]no i do endo jak najszybciej bo musisz zaczac zabijać to tsh. Gin ci nie przepisał od razu czegoś ?
No i super!!! Cieszę się RAZEM z Tobą!!!
Patrz jak moje kciuki pomogły, cud normalnie! ;);):):):)

reklama
Chciałam córkę bo u mnie w rodzinie same chłopaki. Poza tym mój tż ma dla chłopca wybierać imię i mi teraz nie ustąpi. Mam nadzieję że następna cytologia dobrze wyjdzie.Dziękuję:) oby szybko zadziałało Tak to przede wszystkim. Facet ma wybrać . Ja bym chciała Franciszek Jan. Ale pewnie nie ustąpi mi.
Wazne, ze zdrowy:), jak u mnie wyszlo,ze syn to stwierdzilam, ze moze za drugim razem bedzie corka;)

Do góry